Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Chivu are zilele numărate la Inter
Cristi Chivu are zilele numărate la Inter

Cristi Chivu are zilele numărate la Inter

Conform italienilor, românului i se va propune reducerea salariului. Becali se laudă că are oferte mult mai bune pentru reşiţean.

Viitorul lui Cristi Chivu (31 de ani) este incert. Fundaşul intră în această iarnă în ultimele şase luni de contract cu Inter, iar peninsularii încă nu dau semne concrete că vor să-l păstreze şi din vară.
Discurscul belicos al lui Ioan Becali, reprezentantul fostului căpitan al naţionalei, trădează faptul că discuţiile sunt într-un punct mort. Inter amână discuţiile legate de prelungirea înţelegerii, deşi patronul Massimo Moratti i-a promis inclusiv preşedintelui Traian Băsescu faptul că reşiţeanul va fi oprit la echipă.
Conform jurnalistul Stefano Pasquino, de la cotidianul "Tuttosport", lui Chivu şi altor jucători aflaţi în situaţia românului li se va oferi prelungirea contractului, însă pentru Chivu se anunţă zile grele.
"În curând, lui Chivu i se va propune reducerea salariului de la 5 milioane la 2,5 milioane de euro anual", ne-a mărturisit Pasquino, un ziarist apropiat conducerii milaneze. Negocierile vor fi greoaie şi din alt punct de vedere.
"Cine-l vrea pe Chivu îl va lua doar ca fundaş central. Nu va mai evolua niciodată fundaş stânga. S-a sacrificat destul", a anunţat Ioan Becali, agentul care stă în spatele fotbalistului şi îi influenţează deciziile.
Sfătuit să meargă în Spania
Acelaşi Becali nu renunţă la ideea ca apărătorul bănăţean să treacă la o altă forţă a fotbalului european. "Giovani" a anunţat ieri că va demara tratative cu Manchester City, PSG şi Real Madrid.
"Eu vorbesc cu Roberto Mancini şi pregătesc o întâlnire cu el. Vorbesc şi cu Leonardo, ca să stabilim o întâlnire pentru un transfer la PSG. Luăm un prânz, îl plătesc ei sau eu, şi vorbim despre Chivu. Mourinho mi-a trimis un mesaj şi mi-a spus că mă aşteaptă la Madrid. Fiţi siguri că el va plăti prânzul!", a zis Ioan Becali, la postul GSP TV.
Ioan Becali nu face altceva decât să le forţeze mâna italienilor prin astfel de declaraţii, ştiind că fotbalistul mai este legat doar câteva luni prin contract de Inter Milano.
Şi Ioan Sdrobiş, antrenorul care l-a descoperit pe Cristi Chivu la CSM Reşiţa, militează pentru ca fostul lider din vestiarul tricolorilor să plece din Serie A: "Cred că i s-ar potrivi mai bine un campionat precum cel al Spaniei".
Citiţi şi:

  • EXCLUSIV. Cristi Chivu rămâne la Inter
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: