Cristi Chivu - Accidentat pentru România, valid pentru Inter

Cristi Chivu - Accidentat pentru România, valid pentru Inter

Românul este bun de joc în meciul AC Milan - Inter Milano, derby-ul campionatului italian, din această seară (ora 21.45, Digi Sport).

Fundaşul Cristi Chivu a fost convocat ieri de antrenorul brazilian Leonardo pentru meciul AC Milan - Inter, jocul care poate decide, astă-seară, campioana în Serie A (în lupta pentru titlu, gazdele au un avans de două puncte în fruntea clasamentului, poziţia secundă fiind ocupată de marii rivali, cu opt etape rămase de jucat în Italia).

Anunţat accidentat de stafful medical al naţionalei României pentru partidele cu Bosnia şi Luxemburg, Chivu s-a întors luni dimineaţă în Peninsulă, iar de două zile şi-a reluat pregătirile. Ieri s-a antrenat alături de colegi, motiv pentru care Leonardo a decis să-l includă în lot pentru marea confruntare cu AC Milan.

Va evolua din nou fundaş central

Ne puteți urmări și pe Google News

Jurnaliştii italieni consultaţi de EVZ susţin că românul va fi pe teren astă-seară (ora 21.45, Digi Sport). După ce a dat satisfacţie ca fundaş central la precedentul meci, Chivu va fi redistribuit din nou pe postul pe care s-a consacrat. "Chivu a fost reintegrat în grup şi a fost convocat pentru meci. Va juca fără probleme. Probabil va fi în centru, unde va face cuplu cu Ranocchia", anunţă italienii. Chivu n-a dorit să forţeze în jocul decisiv pentru echipa naţională de la Zenica, înaintea căruia a anunţat că n-ar vrea să mai reprezinte România, pentru a se concentra doar asupra activităţii de la club, care-l solicită foarte mult fizic.

"După meciuri, Cristi are nevoie de o zi în plus de odihnă", dezvăluia selecţionerul Răzvan Lucescu. "Mulţi mi-au spus să-mi bag picioarele", afirmase, la Minsk, înaintea jocului cu Belarus, fundaşul născut la Reşiţa, bănuit că s-a dat lovit pentru România.