Evenimentul Zilei > Justitie > Cristi Borcea rămâne în închisoare. Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiționată
Cristi Borcea rămâne în închisoare. Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiționată

Cristi Borcea rămâne în închisoare. Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiționată

Fostul acționar al Dinamo, Cristian Borcea, rămâne în închisoare după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 5 i-au respins, miercuri, cererea de eliberare condiționată. Borcea poate reitera solicitarea pe data de 9 septembrie.

„Doamna Președinte, onorată instanță, vă rog să acceptați eliberarea mea condiționată, să fiu alături de familie și de copii. Cred că dintr-o pedeapsă de 7 ani și 6 luni am executat 6 ani”, a declarat Cristian Borcea în fața instanței. Avocații lui Borcea au arătat că acesta a avut un comportament responsabil în detenție, în timp ce procurorul s-a opus eliberării și a declarat că instanța a stabilit un spor de pedeapsă în ceea ce-l privește pe fostul acționar al Dinamo.

Cristian Borcea a fost adus, ieri, la Judecătoria Sectorului 5, unde s-a judecat cererea de eliberare condiționată, după ce Curtea de Apel București a hotărât, pe data de 18 martie, că acesta are de executat o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare. Pedeapsa a rezultat după ce au fost contopite pedepsele din dosarele Retrocedărilor ilegale de terenuri şi Transferurilor din fotbal.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.