Evenimentul Zilei > EVZ Special > Evenimentul Zilei TV: Preşedintele PNL, Crin Antonescu: „Dan Voiculescu nu a fost inventatorul Uniunii Social Liberale”
Evenimentul Zilei TV: Preşedintele PNL, Crin Antonescu: „Dan Voiculescu nu a fost inventatorul Uniunii Social Liberale”

Evenimentul Zilei TV: Preşedintele PNL, Crin Antonescu: „Dan Voiculescu nu a fost inventatorul Uniunii Social Liberale”

Președintele PNL, Crin Antonescu, este se află în platoul emisiunii ”Evenimentul zilei”, de la postul B1 TV. Poți să adresezi și tu întrebări liderului liberal, prin intermediul forumului evz.ro.

Crin Antonescu va răspunde întrebărilor ziariștilor Silviu Sergiu, Mircea Marian și Dan Andronic. Principalele teme de discuție sunt legate de campania electorală și evoluția preferințelor alegătorilor în ultima săptămână a cursei pentru Parlamentul European. De asemenea, se va discuta despre perspectivele pentru alegerile prezidențiale și modul în care rezultatele scrutinului european vor influența sau chiar schimba numele principalilor actori ai cursei pentru Cotroceni.

Dan Andronic: Experienţa cu Dan Voiculescu şi Ponta v-a schimbat gândirea? Vedeţi lucrurile altfel faţă de cum acum trei ani?

Crin Antonescu: În ceea ce priveşte foştii noştri parteneri, evident că da.

Dan Anronic: Cine a rupt USL-ul, până la urmă? Şi de ce?

Crin Antonescu: "Pe fond ei, în fapt noi. USL-ul a fost o politică de anvergură. În cursul anului 2013 au început să dea semne care pentru noi s-au transformat în certitudini, că nu vor respecta lucrruile cu care noi ne-am înţeles şi am cnsiderat că e mai puţin epriculos de a continua o formulă în care principiile fundamentale au fost încălcate"

D.A: De ce vă chema Dan Voiculescu la întâlniri?

C. A: "Au fost, dar asta nu înseamna că eu mă duceam când mă chema Dan Voiculescu. În viaţa politică există întâlniri oficiale. Dan Voiculescu nu a fost inventatorul Uniunii Liberal Sociale. Dacă veţi revedea arhiva, veţi vedea că a anunţat suspendarea lui Băsescu, dar nu pentru că a anunţat-o el. Nu a fost inspiratorul USL.  Dan Doiculescu a avut o prezenţă în structurile USL-ului, dar atât"

Cei interesați să afle răspunsuri și pe alte teme, pot propune subiecte și adresa întrebări prin intermediul secțiunii de comentarii a acestui articol sau pe adresa [email protected]