Evenimentul Zilei > Actualitate > CRIMINALUL tânărului de la meciul Steaua-Dinamo a fost REȚINUT
CRIMINALUL tânărului de la meciul Steaua-Dinamo a fost REȚINUT

CRIMINALUL tânărului de la meciul Steaua-Dinamo a fost REȚINUT

Un tânăr de 21 de ani este autorul omorului asupra unui supoerter dinamovist, ucis după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, la scurt timp după derby-ul Steaua-Dinamo care a avut loc sâmbăta trecută.

Individul care locuieşte în Cartierul Titan, din Capitală, în aproprierea locului în care a fost lovit fanul dinamovist, a fost reţinut azi-noapte. El a fost condus în locul în care a avut loc agresiunea de către o echipă de criminalişti de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei unde se face, la această oră, reconstituirea scenei care a condus la moartea lui Adrian Daniel Matei.


Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti a fost ucis după derby-ul cu Steaua Bucureşti, de sâmbătă, din etapa a 5-a din Liga 1. Suporterul dinamovist ar fi fost lovit cu o sticlă în cap de către un susţinător al formaţiei rivale. Adrian Daniel Matei, din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, acolo unde se afla în comă după ce sâmbătă a fost victima unui atac violent. Potrivit medicilor, tânărul a suferit un hematom cerebral sever