Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminalul evadat miercuri a fost PRINS
Criminalul evadat miercuri a fost PRINS

Criminalul evadat miercuri a fost PRINS

Criminalul Zoltan Iulko, evadat, ieri seara, de la un punct de lucru de la Buziaș al Penitenciarului Timișoara, a fost capturat. Bărbatul de 36 de ani din Arad ispășea o pedeapsă cu închisoarea de 7 ani. El era spre finalul perioadei de detenție, astfel încât era încarcerat în regim deschis și lucra, miercuri, fără pază.

”În jurul orei 09.45, a fost identificat și capturat pe deținutul Iulko Zoltan. Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în interiorul secției de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani. De asemenea, administraţia locului de deţinere va dispune măsurile disciplinare prevăzute de legislaţia în vigoare pentru astfel de situaţii, precum și analizarea acestuia în cadrul comisiei de individualizare în vederea schimbării regimului de executare într-unul mai sever”, transmite Magdalena Radu, ofițerul de presă al Penitenciarulu timișorean.

Reamintim că miercuri, în jurul orei 17.00, deținuții Gavril Bogdan și Iulko Zoltan au părăsit fără autorizare punctul de lucru din cadrul secției exterioare Buziaș a Penitenciarului Timișoara.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: