Evenimentul Zilei > Justitie > Criminalul din Onești i-a șocat pe judecători. Nimeni nu anticipa reacția pe care a avut-o
Criminalul din Onești i-a șocat pe judecători. Nimeni nu anticipa reacția pe care a avut-o

Criminalul din Onești i-a șocat pe judecători. Nimeni nu anticipa reacția pe care a avut-o

Joi dimineață, Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești a stat în fața judecătorilor, acesta fiind audiat prin videoconferință. Moroșan nu a dorit să facă nicio declarație.

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești a stat în fața judecătorilor, joi dimineață, acesta fiind audiat prin videoconferință pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă. Acesta nu a dorit să facă nicio declarație.

„În fața judecătorilor pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile, prin videoconferință, toată lumea se aștepta să spună ce s-a întâmplat, de ce… Deși înainte îi spusese avocatului că vrea să vorbească, având lucruri de spus, în fața judecătorilor a afirmat dintr-odată ”Nu mai vreau să declar absolut nimic, va veni momentul când voi vorbi și eu”.”, a transmis Roxana Ciuca, reporter Antena 3.

După ce timp de trei săptămâni a fost internat în Spitalul Județean Bacău, Gheorghe Moroșan a fost transferat în arest.

„Pentru a evita să i se mai facă un control medical la încarcerare, așa cum este obligatoriu, bărbatul a fost supus în spital unui examen clinic complex. I-au fost examinate toate rănile produse prin împușcare, dar și parametri vitali. Abia apoi, cu acceptul specialiștilor, a fost preluat de forțele de ordine. În timpul transportului de la spital la arest nu au fost incidente. Moroșan, care părea a fi sedat, s-a supus tuturor procedurilor, fără să mai amenințe. În arest a fost plasat într-o celulă cu alți doi arestați cărora li s-a spus să semnaleze rapid orice li se pare ciudat în comportamentul colegului lor. În plus, la ușa celulei sale va sta permanent un gardian care îl va verifica prin vizetă sau îl va chema la raport, să-l vadă la ușă, la intervale foarte mici de timp. Asta se va întâmpla zi și noapte, oricând va crede de cuviință polițistul care-l păzește. Este o măsură specială aplicată arestaților periculoși care își pot face rău sau care îi pot răni pe alții”, au spus surse judiciare pentru EvZ.

Moroșan este „vecin” de arest cu soția lui, Aurelia. Aceasta a fost încarcerată pentru 30 de zile sub acuzația de a-i fi fost complice.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.