Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminalul din Nădab, salvat a doua oară de la sinucidere
Criminalul din Nădab, salvat a doua oară de la sinucidere

Criminalul din Nădab, salvat a doua oară de la sinucidere

Tânărul care și-a atacat fosta iubită la  o petrecere și l-a omorât pe fratele ei, în timp ce oroarea era transmisă live pe Facebook, a fost salvat a doua oară de la sinucidere. Inspirat de criminalul polițistului din Timiș, Marcel Lepa, care s-a spânzurat cu un cerașaf în detenție, așa a vrut și arădeanul să își curme viața. L-au salvat însă polițiștii și medicii.

Criminalul de la Nădab a fost arestat preventiv, după ce la începutul lunii și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia, un tânăr de 22 de ani care ulterior a decedat la spital din cauza rănilor grave suferite. El a dat buzna peste tineri la o petrecere după ce și-a văzut fosta iubită dansând cu un bărbat, într-un live pe Facebook. A scos un cuțit și a înjunghiat-o mai întâi pe femeie, apoi pe fratele ei.  O altă persoană prezentă la petrecere a transmis în direct momentul atacului sângeros.

Ucigașul gelos are 32 de ani și a încercat să se spânzure cu un cearșaf, în arestul Poliției Arad unde e încercerat preventiv. El a fost descoperit la timp de polițiști și dus la spital, unde a stat internat până acum la ATI și apoi la Chirurgie.

Aceasta este a doua tentativă de suicid a bărbatului care, după atac, a fost prins de polițiști chiar în momentul în care încerca să își curme viața, înjunghiindu-se, cu același cuțit, în gât și în abdomen. (Sursa foto: Stirileprotv.ro)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: