Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturie ireală a criminalului din Măgurele care și-a ucis sora: „Am confundat-o cu Satana!”
Mărturie ireală a criminalului din Măgurele care și-a ucis sora: „Am confundat-o cu Satana!”

Mărturie ireală a criminalului din Măgurele care și-a ucis sora: „Am confundat-o cu Satana!”

UPDATE / Poliția Capitalei s-a mișcat rapid după ce un bărbat a descoperit un cadavru înfășurat într-un sac de plastic în molozul pe care îl aruncase pe un câmp de la marginea Bucureștiului și a prins criminalul, iar declarațiile acestuia sunt șocante.

Se pare că autorul este un tânăr de 25 de ani originar din Pașcani, iar victima este chiar sora lui vitregă. Inițial, bărbatul negase că ar fi comis fapte, dar pus în fața imaginilor de pe camerele de supraveghere, acesta a recunoscut.

„Am confundat-o cu Satana”, a spus tânărul despre sora lui, cu care împărțea aceeași mamă. Ulterior, acesta susține că s-a speriat, a înfășurat-o în plastic, iar apoi a aruncat-o într-o remorcă plină cu moloz care era parcată în apropierea blocului său.

Știre inițială:

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă, că au identificat şi reţinut pe un bărbat de 25 de ani, din municipiul Paşcani, suspect de crimă.

„La sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost condus un bărbat de 25 de ani, din municipiul Paşcani, bănuit că ar fi săvârşit fapta. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor cu propuneri legale”, se precizează în informarea transmisă de către Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub aspectul săvâşirii infracţiunii de omor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov, a anunţat, sâmbătă, în jurul orei 16,20, că un bărbat a sesizat prin apel la 112 în timp ce descărca moloz din autovehiculul cu care s-a deplasat în localitatea Dărăşti (Măgurele), pe un teren viran. Acesta a constatat că descărcase şi o pătură legată cu bandă adezivă şi care prezenta forma unei siluete de om.

„Imediat, poliţiştii de la Măgurele s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant se află cadavrul unei persoane. Conducerea IPJ Ilfov a constituit, de urgenţă, o echipă operativă de lucru, formată din ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti, grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraşului Măgurele, poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi alte forţe operative, şi a dispus deplasarea, de îndată, la faţa locului, pentru efectuarea de verificări şi investigaţii”, se arăta în informarea IPJ Ilfov.

Reprezentanţii IPJ Ilfov au informat că, prin sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost identificat şi depistat autorul faptei, potrivit agerpres.ro