Evenimentul ZileiActualitateCriminalul de la Arad a recunoscut, mobilul crimei e halucinant

Criminalul de la Arad a recunoscut, mobilul crimei e halucinant

Criminalul de la Arad a recunoscut, mobilul crimei e halucinant
Bărbatul suspectat de uciderea fostului socru, în Arad, a recunoscut fapta, în urmă cu câteva ore, în timpul audierilor. El le-a spus oamenilor legii că și-a ieșit din minți după ce bărbatului de 62 de ani, imobilizat la pat, i-a scăpat ceașca cu apă din mână.

Un bărbat de 41 de ani și-a omorât în bătaie fostul socru, de 62 de ani, într-un apartament de pe strada Hunedoarei din Arad. Cel dintâi îl îngrijea pe bătrân, de puțin timp, deși nu mai erau rude în acte. Fusese rugat de fosta soție să aibă grijă de tatăl ei câteva zile, până ce acesta urma să fie internat în spital, pe 3 ianuarie. Bătrânul însă nu a  mai ajuns însă v iu la spital.

Deși inițial a zis că victim a căzut din pat, bărbatul de 41 de ani a mărturisit în cele din urmă că l-a ucis în bătaie pe fostul său socru. Motivul? Imobilizat la pat, acest din urmă a scăpat o ceaşcă cu apă pe o măsuță de sticlă din apropiere, iar în cădere, aceasta s-a spart.  

Agresorul va fi prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de omor. În timpul audierilor, bărbatul și-a recunoscut fapta. El a explicat că l-au iritat cioburile și înjurătura cu care a fost apostrofat, asta și pentru că băuse în prealabil jumătate de litru de țuică. Enervate la culme a pus mâna pe o șipcă din lemn și l-a lovit în neștire pe fostul său socru. Victima a suferit multiple leziuni în urma loviturilor, printre care și un traumatism cranio cerebral deschis, în urma cărora a murit.  (Sursa foto: Critic Arad)


Accesează: