Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminaliștii în alertă. Militar pe frontul din Irak găsit într-o baltă de sânge acasă
Criminaliștii în alertă. Militar pe frontul din Irak găsit într-o baltă de sânge acasă

Criminaliștii în alertă. Militar pe frontul din Irak găsit într-o baltă de sânge acasă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, fost militar în Irak, și-a găsit sfârșitul  într-un bloc din localitatea Doicești, județul Dâmbovița. Un vecin a sunat la numărul de urgență, 112 după ce l-a descoperit pe bărbat în holul blocului într-o baltă de sânge.

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medicii sosiți la locul faptei, nu s-a mai putut face nimic.  Cazul a fost preluat acum de polițiști care încearcă să afle cu exactitate ce anume s-a petrecut.

Tată a doi copii adolescenți, bărbatul era divorțat de trei ani. El locuia singur după ce și-a cumpărat un apartament în Doicești, județul Dâmbovița. Fosta soție, Andreea Dorobanțu era șocată și ea de cele întâmplate și crede că acesta ar fi putut avea un accident: „Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe siret și să fi căzut. Fiind și băut, de pe balustradă aia, că e foarte mică balustradă aia”.

Mai mulți apropiați ai bărbatului au transmis că acesta avea o situație financiară bună și nu ar fi avut dușmani sau probleme care să îl fi împins la un gest necugetat: „El a fost plecat în Irak. Lua salariu 1800 de dolari și salariu în țară. A venit cu 10.000 de dolari, și-a cumpărat garsonieră. Mai rămăsese, avea bani”.

Anchetatorii spun că la prima vedere bărbatul ar fi avut parte de o moarte accidentală. Însă, în urmă necropsiei, urmează să se stabilească exact ce i-a cauzat decesul. „La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje printre care și o ambulanță de tip SMURD.

Polițiștii vor cerceta acum cazul pentru a afla ce s-a întâmplat, ei neexcluzând nici posibilitatea unei morți suspecte, anunță fanatik.ro.