Evenimentul Zilei > Actualitate > CRIMA PERFECTĂ. Soţia diabolică a reuşit să-şi ucidă soţul şi să ascundă totul până la moarte. ADEVĂRUL GROAZNIC a ieşit la suprafaţă după 18 ani
CRIMA PERFECTĂ. Soţia diabolică a reuşit să-şi ucidă soţul şi să ascundă totul până la moarte. ADEVĂRUL GROAZNIC a ieşit la suprafaţă după 18 ani

CRIMA PERFECTĂ. Soţia diabolică a reuşit să-şi ucidă soţul şi să ascundă totul până la moarte. ADEVĂRUL GROAZNIC a ieşit la suprafaţă după 18 ani

Leigh Ann Sabine este cea despre care se crede că şi-a ucis soţul în 1997. Scheletul acestuia a fost descoperit de abia lună trecută.

Poliţiştii cred că a fost crima perfectă, iar jurnaliştii de la dailymail.co.uk au mers pe firul acestui caz macabru şi au dezvăluit adevărul.

Totul a ieşit la iveală la câteva luni după ce femeia a murit de cancer. Rămăşiţele soţului au fost descoperite într-o grădină din spatele blocului în care locuia. Un raport arată că bărbatul a suferit o traumă severă la cap.

Înainte de a fi dus afară, corpul soţului a fost învelit în plastic şi ţinut aşa 18 ani în apartament. În prezent, Ann este principala suspectă, dar cazul ridică mai multe semne de întrebare decât răspunsuri, mai ales pentru cei care au cunoscut-o.

“Era foarte amuzantă, foarte energică şi amuzantă. Sunt extrem de şocată de cele aflate. Se adresa tuturor cu “iubito” sau “dragule” şi era un personaj”, a spus fosta ei prietenă în vârstă de 75 de ani, Violet Scott.

“Ştiam că este excentrică, dar ce aflu acum este uimitor”, a relatat un prieten al celei bănuite de crima perfectă.