Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă oribilă la Dolj. Un bărbat i-a dat foc unei bătrâne. Motivul este halucinant
Crimă oribilă la Dolj. Un bărbat i-a dat foc unei bătrâne. Motivul este halucinant

Crimă oribilă la Dolj. Un bărbat i-a dat foc unei bătrâne. Motivul este halucinant

Două femei au fost găsite moarte în locuința unui bărbat din comuna Pleniţa, judeţul Olt. Una dintre femei a fost găsită carbonizată în curte, alta, mama bărbatului, era moartă în casă.

Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă, în jurul orei 11:30, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că vecina sa a fost găsită parţial carbonizată în curtea unui bărbat din Pleniţa.

Este vorba despre o femeie de 83 de ani care a fost găsită, sâmbătă, decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani din localitate, în casa căruia oamenii legii au găsit-o moartă şi pe mama acestuia, de 65 de ani.

„IPJ Dolj a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că, în comuna Plenița, un bărbat, de 43 ani, a aruncat cu benzină asupra unei femei, de 83 ani, (având suspiciuni că ar fi vrăjitoare) după care i-a dat foc. Evenimentul s-a petrecut în curtea bărbatului. Victima a decedat. La sosirea polițiștilor, aceștia au găsit în locuința bărbatului pe mama acestuia, de 65 ani, decedată, fără a prezenta urme de violență. Autorul faptei a fost condus la sediul P.P. Plenița”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Dolj într-un comunicat de presă.

Cercetările au fost preluate o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Principalul suspect este audiat de polițiști, potrivit dcnews.ro