Alina Ciucu a avut un sfârşit tragic. Tânăra a pierit pe şinele de la metrou după ce a fost împinsă de Magdalena Şerban, o femeie cu grave probleme psihice. Fata a lăsat în spate multă durere, iar apropiaţii acesteia au susţinut mereu că tânăra era un exemplu de modestie pentru ceilalţi. Lucra la un restaurant din Capitală şi era proaspăt absolventă a studiilor superioare. Alina Ciucu a fost crescută de o familie din vecini, pentru că mama ei naturală era grav bolnavă, sau cel puţin aşa se susţinea la momentul respectiv.

Dacă în primă fază s-a spus că mama ei e grav bolnavă, câteva surse din primăria localităţii unde a crescut Alina Ciucu, spun că mama ei naturală e moartă de mai bine de patru ani.

Nici tatăl trecut pe certificatul de naştere, Marin Ciucu, nu e tatăl ei. Atunci când a născut-o, mama ei a vrut să treacă pe altcineva în dreptul tatălui. Alina Ciucu a fost crescută de familia care a adoptat-o. Mama Alinei Ciucu s-a stins din viaţă în urmă cu câţiva ani, potrivit stirilekanald.ro.