Audierea procurorului Cristian Ovidiu Popescu a fost cerută de Procurorul General, Bogdan Licu, care a vrut să vadă care au fost motivele pentru care acesta nu le-a permis polițiștilor să intre în casa în care era Alexandra, potrivit Realitatea TV.

Se pare că procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal le-a cerut polițiștilor să nu intervină până la ora 6, așa că aceștia au stat la ușă cu mâinile în sân, deși aveau mandat de percheziție încă de la ora 4.

Inspectorii judiciari vor efectua verificări prealabile în aceste cauze pentru a stabili dacă exista indicii cu privire la savârşirea vreunei abateri disciplinare.

Procurorii au extins cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă pentru omor calificat. El a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Bărbatul a cedat și le-a dat anchetatorilor detalii despre cumplitele fapte. Individul a povestit că a omorât-o pe Alexandra când a surprins-o cu telefonul în mână și apoi i-a incendiat corpul.