Evenimentul Zilei > Politica > Credeai asta despre Marcel Ciolacu?! Mădălin Voicu o spune clar! Ce grad are Vasile Dâncu
Credeai asta despre Marcel Ciolacu?! Mădălin Voicu o spune clar! Ce grad are Vasile Dâncu

Credeai asta despre Marcel Ciolacu?! Mădălin Voicu o spune clar! Ce grad are Vasile Dâncu

Politicianul și muzicianul Mădălin Voicu a vorbit despre starea actuală a PSD și despre relația sa cu liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, sugerând și că ar fi rrom.

Dialogul a fost amuzant, muzicianul fiind dintre cei care-și afirmă cu mândrie apartenența la etnia rromă. Mădălin Voicu îl critica pe președintele Klaus Iohannis, dar se crease o confuzie între președintele PSD și cel al României:

Dan Andronic: „Nu vorbești de Ciolacu?

Mădălin Voicu: „Nu. Exclus. Ăsta-i de-al nostru!

(…)

Dan Andronic: „Ai spus că Marcel Ciolacu «e de-al nostru». Adică e rrom?

Mădălin Voicu: „Alte-ntrebări mai aveți? (râde) Hai, mă, c-asta nu-i o problemă, recunoaște și el.”

Artistul a vorbit despre starea actuală a partidului. Întrebat de Dan Andronic dacă se mai simte reprezentat de actualul PSD, Mădălin Voicu a răspuns: „Eu sunt socialist. Deci eu sunt om de stânga. (…) Asta cu social-democrația este un fel de curvă. Iertați-mi exprimarea. A fi democrat este o obligație, nu este o chestie care să te diferențieze. Noi trebuia să ne numim Partidul Socialist. Cum e PES (Partidul Socialist European), sau partidele din Franța și Italia”.

Andronic a revenit cu întrebarea, iar Voicu a adăugat: „PSD-ul generic, da [mă reprezintă]; nu mă reprezintă anumiți oameni. (…) Am cel puțin 7-8 persoane pe care eu îi consider colegi de partid. Din actuala conducere sunt doar 3”.

„Pot să spun că sunt, de multe ori, de acord cu Marcel [Ciolacu – n. red.], care ar trebui să fie mai vigilent, numai că el e deja capturat. (…) Mi-ar plăcea să existe conturul cojones-elor mai vizibil. Paul Stănescu înțeleg că se înțelege foarte bine cu Marcel, nu am foarte multe detalii legate de legătura politică, legătura prietenească o cunosc; Firea îmi place că e bătăioasă și vorbește bine, nu știu cât de mult efect va avea doar vorbitul, trebuie și acționat și reacționat”.


EvZ TV. Despre clanul Duduienilor, cultură și securiști în politică, cu Mădălin Voicu


Întrebat de Mirel Curea dacă-i place de Vasile Dâncu, Mădălin Voicu a răspuns: „Cu Vasile sunt prieten, nu știu ce grad are, dar eu sunt prieten cu el de mult”. La finalul emisiunii, când se vorbea iarăși despre politicienii racolați de servicii, Voicu a revenit la Vasile Dâncu, spunând că acesta „nu neagă” relația cu serviciile secrete.

Cel mai rău îl vede pe fostul lider al PSD, actual șef al Pro România, Victor Ponta, despre care spune că este „un fel de «cutră»”. El a spus și că nu-l vede pe Ponta reîntors la vârful PSD. „Victor nu cred că își dorește să revină în PSD și nici să candideze la președinție, pentru că el știe cine, ce și cum”, a încheiat Mădălin Voicu.