Evenimentul Zilei > Actualitate > Motiv de bucurie pentru craioveni! Vineri se deschide Water Park
Motiv de bucurie pentru craioveni! Vineri se deschide Water Park

Motiv de bucurie pentru craioveni! Vineri se deschide Water Park

După mai multe amânări în sfârşit primarul Craiovei, Mihail Genoiu, vine cu o veste mult aşteptată de către locuitorii oraşului. Astăzi, într-o conferință de presă, a declarat că în acest weekend se va deschide Complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului, cunoscut de craioveni ca Water Park.

Primarul a precizat că, vineri, la ora 17.00, va fi marcată inaugurarea parcului acvatic, urmând ca acesta să fie deschis publicului larg începând de sâmbătă. „Luni a fost semnată recepția Water Park-ului, care cuprinde și o anexă stufoasă cu observații pe care constructorul trebuie să le remedieze în 30 de zile. Parcul acvatic o să fie însă sub observație o perioadă mai lungă de timp, urmând ca recepția finală cu stingere de anexă să aibă loc în primăvară, după ce vom observa cum se comportă bazinele și în perioada de iarnă”, a declarat edilul.

Potrivit regulamentului de funcționare a Water Park-ului, taxele de acces vor fi următoarele: 24 de lei pentru copiii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri (vor primi brățară albă), și 36 de lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri (brățară albastră), respectiv 34 de lei pentru copiii între 5 şi 10 ani, în weekend (brăţară roşie), și 50 de lei pentru persoanele de peste 10 ani, în weekend (brăţară neagră), informează GdS.ro.