Evenimentul Zilei > Actualitate > Cozmin Guşă, despre întâlnirea secretă dintre personajele implicate în afacerea Microsoft-EADS: „O imagine extrem de greţoasă cu TURNĂTORI”
Cozmin Guşă, despre întâlnirea secretă dintre personajele implicate în afacerea Microsoft-EADS: „O imagine extrem de greţoasă cu TURNĂTORI”

Cozmin Guşă, despre întâlnirea secretă dintre personajele implicate în afacerea Microsoft-EADS: „O imagine extrem de greţoasă cu TURNĂTORI”

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat, la Realitatea TV, întâlnirea de taină de miercuri între oamenii cheie din dosarul Microsoft. Întâlnirea a fost convocată de Remus Truică şi a avut loc într-o clădire în care se află biroul omului de afaceri.

"Am încheiat ziua de ieri cu o imagine extrem de greţoasă. O imagine cu întâlnirea turnătorilor din dosarul Microsoft. S-au întâlnit pe o stradă lăturalnică la câteva ore după ce alţi prieteni de-ai lor fuseseră arestaţi, pe turnătoriile pe care le-a făcut respectivii, Dinu Pescariu, Bejinariu şi alţi oameni. Turnătorii s-au întâlnit să îşi comenteze istoriile şi să vadă cât de nefericiţi sunt alţii pe lângă ei care, în urma unor turnătorii, au rămas şi în libertate, şi cu banii", a spus Guşă, citat de realitatea.net.

Surprinși de paparazzi. Personaje-cheie din afacerea Microsoft-EADS au avut o întâlnire secretă

Cozmin Guşă a vorbit şi despre apariţia numelui Elenei Udrea în acest scandal.

"Este un episod de campanie care, dacă nu ar fi fost developat pentru toată lumea ar fi trecut neobservat. E meritul lui Rareş Bogdan care ieri a descoperit felul în care acel articol a ajuns în site-ul american. Nu a mai fost decât un pas până ca Elena Udrea să facă propriile cercetări şi să ajungă la concluzia pe care o prezentaţi, respectiv să acuze SIE de jocuri politice.

Asemenea fapte execută marea majoritate a serviciilor secrete. Marele neajuns al acestei operaţiuni e că  a apărut în campanie şi împotriva unui candidat care ne-a spus că nu e vinovat, despre care se spune că nu e implicat în scandalul EADS", a mai spus Guşă.
 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: