Evenimentul Zilei > Sport > Cozmin Gușă a răbufnit pe Facebook. „Manipulare și minciună dovedite”
Cozmin Gușă a răbufnit pe Facebook. „Manipulare și minciună dovedite”

Cozmin Gușă a răbufnit pe Facebook. „Manipulare și minciună dovedite”

Situația dezastruoasă de la echipa de fotbal CFR Cluj, unde au fost depistate 20 de persoane infectate cu noul coronavirus a dat peste cap campionatul de fotbal.

Reamintim că la 18 iulie, Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciul FCSBCFR Cluj, programat în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, după ce un jucător al formaţiei ardelene a fost depistat pozitiv la COVID-19.

Despre această situație cunoscutul analist politic Cozmin Gușă, a postat pe pagina sa de socializare un comentariu în care afirmă că s-a dovedit „manipularea și minciuna”

„BOMBA în cazul “CFR Cluj- Coronavirus”! MANIPULARE ȘI MINCIUNĂ DOVEDITE.

In calitate de fan al clujenilor și de om care sunt la curent cu desfășurarea campionatului de fotbal intern, am urmărit cu atenție și preocupare evoluția cazului de “coronavirus în masă”, cu care a fost diagnosticat CFR Cluj.

Știam că cei din administrația clubului au fost precauți, jucătorii clujeni mai serioși ca alții, și-n plus Dan Petrescu, un om care “suflă și/n iaurt”. Și-atunci, de unde avalanșa de peste 20 de cazuri cu care-au fost diagnosticați la București clujenii, de către privații de la “REGINA MARIA”??
Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CĂ NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTAȚI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME ȘI SE SIMT BINE!!
Azi a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești PRESTIGIOASE , DE STAT: testele au ieșit negative ,TOȚI “BOLNAVII” ERAU DE FAPT SĂNĂTOȘI , AȘA CUM SE ȘI SIMȚEAU DEALTFEL!!!
Întrebarea principală este prin ce mecanisme s-a decis și implementat “PUNEREA LA PĂMÂNT” A CLUJENILOR, deveniți astfel BAU-BAUL CORONAVIRUSULUI??! Este limpede oricum că cei care MANIPULEAZĂ ȘI MINT aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport, și ce “pradă” mai bună să găsească decât chiar echipa campioană a României?!
Pățania echipei CFR CLUJ depășește mult ca magnitudine “EXPERIMENTUL GORNET” de care scriam azi dimineață, și ne-arată o dată în plus cât de coordonată și extinsă este OPERAȚIUNEA “CORONAVIRUS-EXTREMĂ URGENȚĂ”, coordonată de către echipa “groazei”, KlauSILĂ-LuCOVID!
Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim … Interesant și legitim ar fi totuși acționarea în justiție a celor de la “REGINA MARIA”, pentru că nu sunt speranțe că instituțiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ILEGALITĂȚII ȘI COMPENSAREA PREJUDICIULUI MAJOR CREAT”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.