Evenimentul Zilei > Actualitate > Costum SEXY împotriva Ebola, vândut pentru sărbătoarea de Halloween
Costum SEXY împotriva Ebola, vândut pentru sărbătoarea de Halloween

Costum SEXY împotriva Ebola, vândut pentru sărbătoarea de Halloween

Echipamentul de protecţie împotriva infecţiei cu Ebola are o utilizare inedită în SUA, în această săptămână, putând fi achiziţionat drept costum pentru populara sărbătoare de Halloween, potrivit patronului unui magazin online din SUA, notează agenţia France Presse.

”Brands on Sale” vinde costumul pentru 80 de dolari bucata. Până în prezent a vândut sute de astfel de costume pentru cei care vor să aibă o costumaţie inedită de Halloween, spune Johnathon Weeks, patronul societăţii.

Săptămâna trecută magazinul a adăugat la vânzare şi o versiune ”sexy” a costumului pentru femei, format dintr-o rochie albă scurtă de infirmieră în locul combinezonului, ciorapi albi până peste genunchi, mănuşi albastre, cizme galbene lungi şi bineînţeles masca specifică, pentru preţul de 59,99 dolari.

Rochia scurtă şi masca şic ar putea atrage atenţia creatorilor de modă din Milano, Londra, Paris şi New York care caută vestimentaţie couture împotriva Ebola, a declarat plin de umor Johnathon Weeks.

Iniţiativa este aspru criticată pe reţelele de socializare, epidemia făcând peste 5.000 de morţi în Africa de Vest. Revista Mother Jones a catalogat costumul de infirmieră drept ”culmea prostiei”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: