Unul dintre jurnaliștii care au făcut performanță la PRO TV a hotărât să se întoarcă. Este vorba despre Cosmin Stan, cel care a făcut parte din echipa de jurnaliști care a adus primul premiu Emmy în România. Acesta se întoarce la Pro TV după mai bine de 10 ani. 

În ultimul deceniu, jurnalistul care a plecat de la Pro Tv și-a continuat cariera pe la Realitatea TV, Digi24, Prima TV și Observatorul Antenei 1.

În ultimul an, chiar el și-a anunțat revenirea la postul din Pache Protopopescu. 

„După exact 10 ani, de mâine mă întorc acasă, la PRO TV, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!”, a scris Stan, fără a detalia ce va face mai exact în cadrul Știrilor Pro TV. Paginademedia.ro.

Cosmin Stan a prezentat în ultimul an Observatorul de weekend, de la ora 19.00, la Antena 1, alături de Octavia Geamănu.

Stan a preluat Observatorul după o absență de patru ani de pe micile ecrane, după ce în 2014 a fost concediat de la Prima TV. Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24, dar și la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnaliști care a adus un premiu Emmy Știrilor Pro TV.  

Acum 5 ani, acesta declara:

,,Este, de asemenea, șansa unui nou început în care cred cu tărie. Îmi doresc acum, mai mult ca oricând, să le spun din nou telespectatorilor, în direct, „Bună seara și bun găsit la știri!”, pentru că am realizat că pot face orice… dar fără asta nu pot trăi. Suntem doar niște oameni obișnuiți care vom avea privilegiul de a le spune semenilor ce se întâmplă în lumea care-i înconjoară, fără aroganță, fără pretenții exagerate, ci doar cu multă determinare de a ne face treaba cât mai bine și de a ajunge la cât mai mulți.”, a declarat Cosmin Stan.