Cosmin Olăroiu se întoarce la Steaua! "Am cedat rugăminţilor lui Gigi Becali"

Cosmin Olăroiu se întoarce la Steaua! "Am cedat rugăminţilor lui Gigi Becali"

Gigi Becali, patronul Stelei, l-a convins pe Cosmin Olăroiu să revină în Ghencea. Tehnicianul va prelua formaţia "roş-albastră" în următoarele zile, însă sunt şanse mici ca acesta să rămână la echipă şi de la vară.

"Am vorbit cu Olăroiu. Caramarin va fi antrenor în acte, dar Olăroiu va conduce antrenamente pentru astea două săptămâni. Nu-i e vorba de niciun ban. E fratele meu şi vine să mă ajute", ar fi spus Becali, citat de "Prosport".

Patronul din Ghencea a spus că nu ştie încă dacă Olăroiu va continua la Steaua şi după finalul sezonului, însă speră că va ajunge la un acord cu acesta.

Cât despre situaţia lui Sorin Cârţu, Becali a declarat următoarele: "Sorin Cârţu şi-a dat demisia. I-am cerut ajutor lui Olăroiu şi vine să mă ajute!". Antrenorul Sorin Cârţu anunţase la finalul meciului Steaua - Rapid, scor 0-1, că vrea să plece. Pentru Sorin Cârţu meciul pierdut în faţa Rapidului a fost al doilea mare derby pierdut în doar 10 zile! "Este un rezultat nedrept, am controlat partida, dar am pierdut. A fost o primă repriză echilibrată cu ocazii de ambele părţi. Le-am spus şi băieţilor şi poate ghinionul sunt eu. Într-un fel mi-am luat la revedere de la ei. Muncesc mult ca antrenor şi vreau să am satisfacţii. Din păcate, poate este un blestem şi nu vreau să se abată asupra echipei", a declarat Sorin Cârţu aseară. Olăroiu: "Nu mă numiţi antrenorul Stelei" Contactat de "Evz", Cosmin Olăroiu a declarat că nu va rămâne la Steaua după încheierea sezonului şi că nu este oficial antrenorul acestei echipe, ci doar îi va oferi asistenţă lui Gabriel Caramarin, fostul său elev de la FC Naţional. „Am acceptat să ajut Steaua în aceste două săptămâni cât mai sunt până la finalul sezonului. Nu faceţi însă confuzia să mă numiţi antrenorul Stelei, îl voi ajuta doar pe Gabriel Caramarin la pregătirea echipei, atât. Voi fi doar un sfătuitor al lui, nu voi sta pe banca tehnică la meciuri. Din vară nu voi rămâne în Ghencea. Am deja o ofertă de la o echipă din zona Golfului şi mă voi duce acolo. Am cedat rugăminţilor lui Gigi Becali pentru că sunt prieten cu el, dar mai ales pentru că iubesc această echipă. Voi încerca să ajut Steaua cu ce pot, dar nu pot garanta câştigarea Cupei României”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru EVZ.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Cosmin Olăroiu (41 de ani) a mai pregătit Steaua în 2002, dar şi între 2006 şi 2007 (1 titlu şi Supercupa României). Sub comanda acestuia, Steaua a jucat în semifinalele Cupei UEFA, pierdută dramatic în faţa englezilor de la Middlesbrough, şi a obţinut prima calificare în Liga Campionilor după o lungă absenţă.
  • În 2007, Olăroiu a plecat în Arabia Saudită, la Al Hilal, iar doi ani mai târziu a pregătit-o, un sezon, şi pe Al Sadd (Qatar).