Evenimentul Zilei > Actualitate > Coşmarul unor copii transformaţi în sclavi. „Mi-a abuzat copiii”
Coşmarul unor copii transformaţi în sclavi. „Mi-a abuzat copiii”

Coşmarul unor copii transformaţi în sclavi. „Mi-a abuzat copiii”

Doi copii dintr-o comună, din Vaslui, au trăit momente de coşmar în lipsa mamei lor care era internată în spital.

Copiii au rămas în grija iubitului femeii care locuia la aceasta. Bărbatul i-a supus timp de două săptămâni, unor orori greu de imaginat pe cei doi copii de cinci, respectiv opt ani.

Femeia a fost internată în spital cu cel de-al treilea copil, iar în tot acel timp concubinul său i-a batjocorit pe minori. Fiul cel mare al femeii i-a povestit, cu lacrimi în ochi, prin ce a trecut, atunci când s-a întors acasă.

„Când am venit înapoi, băiatul ăsta mare a venit la mine la poarta și a spus: mamă, am crezut că nu mai vii acasă. S-a apucat de plâns. Mamă, de ce plângi ? Spune, mamă, adevărul. M-a folosit. Mă punea la somn, când pe mine, când pe Florin. Lasă că anunț Poliția. A folosit copiii ca nevastă. M-am întors acum acasă la primul concubin, că mi-a fost teamă să mă întorc la individul care mi-a abuzat copiii. E o ființă rea, rea de tot, se certa cu mama lui, pe mine m-a bătut. M-am băgat între ei”, a declarat mama copiilor, conform vremeanoua.ro.

Concubinul femeii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, nu și-a recunoscut faptele. Acum mama speră ca statul să îi dea înapoi copiii, care au fost preluați de reprezentanții Protecției Copilului, potrivit spynews.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.