Eugen Neagoe are parte de cea mai neagră perioadă din cariera sa, iar totul a culminat cu evenimentul din această seară. Ajuns la Dinamo la în urmă cu două luni, după demiterea lui Mircea Rednic, tehnicianul nu s-a putut bucura deloc de noua funcție. A fost contestat de fanii „câinilor” încă din prima secundă din cauză că a fost văzut drept un om apropiat fraților Ioan și Victor Becali.

În prima etapă, contra Viitorului Constanța, suporterii roș-albi i-au cerut demisia încă din minutul 1 al partidei, iar la scorul de 3-0 mai mulți dintre ei au pătruns pe teren pentru a protesta împotriva deciziilor luate de conducere, printre care se numără și numirea actualului tehnician.Nici meciul de duminică seara nu a început diferit, Neagoe fiind contestat încă din startul partidei.

În acest context s-a petrecut și nefericitul eveniment. Pe imaginile furnizate de televiziunile deținătoare de drepturi se poate vedea cum, cu câteva clipe înainte să-și piardă cunoștința, Eugen Neagoe stă pe scaunul băncii de rezerve vizibil afectat, își sprijină capul într-o mână și primește o sticlă de energizant de la un membru al staff-ului. Ulterior, în minutul 25, Neagoe și-a pierdut cunoștința, iar din informațiile Telekom Sport, acesta a suferit un stop cardiac.

Intervenția rapidă a salvării a fost însă salutară. Mai mulți jucători ai „câinilor”, dar și cei de pe bancă au fost văzuți cu mâinile în cap sau cu tricourile trase peste față, mai ales că medicii au fost nevoiți să intervină cu defibrilatorul pentru a-i readuce antrenorului pulsul. Chiar înainte de plecarea ambulanței, Neagoe a dat însă primele semne de viață, fiind văzut că își mișcă membrele și capul.

Chiar dacă l-au contestat în primele minute, Neagoe a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii ambelor formații în momentul plecării salvării de pe stadion. În vârstă de 51 de ani tehnicianul lui Dinamo a evoluat pentru Universitatea Craiova între 1986 şi 1991, dar şi între 1991 şi 1993 şi 1999-2000. Ca antrenor, şi-a făcut debutul chiar pe banca Universităţii Craiova.

Mai jos, o captură foto cu Eugen Neagoe în ambulanță: