De când a început şcoala, nepoţii criminalului sunt jigniţi de ceilalţi copii care strigă „ai sânge de criminal” sau „ești nepotul criminalului”.

Mai mult decât atât, colegii nepoților lui Dincă îi acuză pe aceștia că părinții lor fac trafic de persoane.

Chiar dacă părinţii copiilor încearcă să îi țină departe de televizor și internet, totuşi, atunci când sunt la şcoală, nu mai pot să-i protejeze.

„Când a strigat profesoara catalogul, copilul nu a răspuns. Îi era ruşine să se ridice. Atunci, colegii au început să-l batjocorească. Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal, strigau la el. Îi ziceau că e nepotul criminalului, că la el acasă sunt ascunse fetele. Băiatul a venit acasă plângând şi a spus că nu mai vrea sa meargă la şcoală.”, a declarat un apropiat al lui Gheorghe Dincă.

În urmă cu câteva zile, anchetatorii au solicitat sprijinul specialiştilor FBI, în realizarea analizelor ADN în privinţa Luizei Melencu.

La începutul lunii august, procurorii DIICOT au găsit în pădurea alăturată Caracalului, mai multe oase şi cenuşă pe care ulterior le-a trimis la INML pentru analize.

Cu tehnica din România nu s-a putut stabili AND-ul corect. DIICOT a cerut marţi noi probe ADN din partea mamei Luizei, însă aceasta a refuzat, potrivit spynews.ro