Evenimentul Zilei > Vremea > Coronavirus lovește crunt în Dinamo. Încă un jucător a fost testat pozitiv!
Coronavirus lovește crunt în Dinamo. Încă un jucător a fost testat pozitiv!

Coronavirus lovește crunt în Dinamo. Încă un jucător a fost testat pozitiv!

Virusul chinezesc lovește puternic și în echipele de fotbal din România. Încă un jucător de la Dinamo a fost testat pozitiv.

Încă un jucător de la Dinamo a fost testat pozitiv cu virusul chinezesc care la acest moment face ravagii la nivel global. Din primele informații ar fi vorba despre fundașul stânga al echipei, Andrei Sin, în vârstă de 28 de ani.

Astfel, numărul fotbaliștilor de la echipa mai sus menționată infectați cu COVID-19 ajunge la 7, după apariția primelor 6 cazuri, informație confirmată ieri de gruparea din Ștefan cel Mare.

Acum, jucătorul se află la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. S-a internat din proprie inițiativă și poate părăsi mâine clinica, pe semnătură, dacă se va simți mai bine.

În schimb, Răuță, Fara și Popescu, cei 3 dintre dinamoviștii depistați pozitiv, ar fi părăsit spitalul, conform surselor din apropierea clubului, iar în acest moment se află în izolare.

Clubul Dinamo a confirmat ulterior informația, fără a da numele fotbalistului:

„Medicul Liviu Bătineanu a declarat în această seară pentru site-ul oficial al clubului că încă un jucător dinamovist a fost confirmat pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19.

Dinamo Bucureşti a anunţat ieri dimineaţă (n.r. – joi dimineaţă) Liga Profesionistă de Fotbal că şase jucători au fost confirmaţi pozitiv la a şasea testare efectuată în ultimele două luni la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, după reluarea antrenamentelor pe 15 mai 2020.

Numărul jucătorilor dinamovişti confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19 a ajuns la 7 în această săptămână”, informează FC Dinamo pe site-ul oficial.

Toţi reprezentanţii echipei Dinamo vor reface peste 5 zile testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică.


Pe data de 16 iulie, testările efectuate de lotul echipei de fotbal Dinamo la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la noul coronavirus pentru 6 jucători.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: