Evenimentul Zilei > Monden > Coronavirus. Florin Salam riscă închisoarea! Dezvăluiri-bombă! News alert
Coronavirus. Florin Salam riscă închisoarea! Dezvăluiri-bombă! News alert

Coronavirus. Florin Salam riscă închisoarea! Dezvăluiri-bombă! News alert

Nu mai departe de zilele trecute, Florin Salam și Cristina Pucean au fost invitați într-unul dintre cluburile românești din Bochum, din Germania, o zonă afectată de pandemia de Coronavirus. Cei doi au profitat la maximum de ultimele zile în care în Germania a fost permisă adunarea în grupuri mari.

Conform wowbiz.ro, „Florin Salam a rămas în Germania pentru câteva zile, el având programate și alte concerte acolo, unul dintre acestea fiind chiar pe 21 martie, în Hamburg, alături de dansatoarea Ana Mocanu, cea mai păcătoasă asistentă TV”.

„Între timp însă, Cristina Pucean, colega lui Florin Salam de la reprezentația din Bochum, unul dintre orașele atinse de pandemia de coronavirus din Germania, s-a întors în țară, fără să intre în autoizolare, conform legislației obligatorii, ea fiind, zilele acestea, la filmări pentru un alt clip.

(…) Mai mult, Florin Salam va fi obligat, așa cum ar fi trebuit să fie și Cristina Pucean, la întoarcerea în țară să declare de unde vine și, normal, să se supună normelor, riscând, altfel, conform declarațiilor autorităților, amendă sau chiar închisoare”, mai arată sursa citată.

În acest context amintim că miercuri, 11 martie, cancelarul german Angela Merkel a avertizat că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată cu noul Coronavirus.

În prezent, autorităţile din România se confruntă cu scenariul doi imaginat de autorități (n.r. 26-100 pacienți). În acest sens, în timpul ședinței de Guvern, ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat că scenariul doi reprezintă încă o răspândire sporadică a Coronavirusului, dar care nu implică motive grave de îngrijorare.

Dorind să transmită un mesaj la calm şi la ponderare, ministrul a mai precizat că România este departe de situația din Italia sau Germania.