UPDATE: Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, vin e cu detalii despre starea de sănătate a cântăreței. Se pare că medicii i-au montant un stent iar starea de sănatate este stabilă. Aurel pădureanu era împreună cu soția sa când i s-a făcut rău și el a fost cel care a chemat salvarea.

„I-a fost foarte rău, i-au pus un stent, am crezut ca moare. Sunt terminat, e lumina ochilor mei” a declarat Aurel Pădureanu la România TV.


Cornelia Catanga, în vârstă de 61 de ani, este o interpretă de muzică lăutărească din România. Aceasta a suferit un infarct în urma căruia a fost transportată de urgență la spital.

În vârstă de 61 de ani, Cornelia Catanga a suferit un infarct și, în prezent, medicii fac eforturi pentru ca starea ei să se amelioreze, relatează România TV.

Specialiștii sunt rezervați, mai ales pentru că artista se luptă cu mai multe afecțiuni. Ea a slăbit foarte mult: peste 20 de kilograme într-un timp foarte scurt și s-a confruntat cu o depresie care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.