Evenimentul ZileiMondenCornel Ilie, solistul trupei Vunk, confesiuni legate de Simona Halep

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, confesiuni legate de Simona Halep

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, confesiuni legate de Simona Halep
Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de soția lui. Solistul se numără printre artiștii care și-au ținut viața personală departe de ochii curioșilor. De cealaltă parte, a fost mereu o persoană asumată, care nu s-a ferit să ascundă faptul că nu mai formează un cuplu cu mama celor doi copii ai lui.

Invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruța, Cornel Ilie a fost nevoit să răspundă la o întrebarea „Cu ce vedetă din Roâmânia s-ar căsători”, iar solistul a răspuns cu toată sinceritatea și fără ezitare că s-ar căsători cu Simona Halep, dar nu pentru că ar avea vreo pasiune ascunsă pentru jucătoarea de tenis, ci din interes.

„Simona Halep! Dar lasă-mă să spun de ce! Pentru că m-aș ajuta de relațiile ei să-l întâlnesc pe Federer, să pot juca cu Nadal”, a dezvăluit Cornel Ilie la Pro TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cornel și fosta soție și-au dat mâna după divorț

Cornel și Eliza se numără printre acele cupluri care par că se înțeleg mai bine după divorț. Deși a fost dragoste la prima vedere pentru artist, iar Eliza și-a părăsit logodnicul pentru a intra într-o relație cu Cornel Ilie, mariajul dintre ei nu a durat mai mult de 5 ani.

„Din „Poveste” a rămas „O veste.” De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Există dragoste după iubire”, își anunța anul trecut Ilie separarea de mama copiilor săi.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Un alt motiv al despărțirii dintre cei doi ar fi fost reprezentat de condițiile pe care Toni Iuruc i le-a impus Simonei Halep. El ar fi obligat-o pe aceasta să aleagă între el și tenis, potrivit persoanelor din anturajul acestora.

„Toni este un tip extrem de gelos, nu a mai vrut să-și știe nevasta singură prin turnee cu doi-trei bărbați mai tot timpul și a pus piciorul în prag. I-a cerut să aleagă între tenis și el!”, au povestit apropiații milionarului.

Discuția referitoare la ultimatum s-ar fi petrecut la New York, chiar înainte de US Open. Toni Iuruc i-ar fi cerut atunci Simonei să renunțe la tenis și să-i acorde mai mult timp lui, însă sportiva i-ar fi spus că dorește să mai rămână în circuit măcar trei ani.


Accesează: