Evenimentul Zilei > Social > Cornel Ilie a ales o urare originală de 8 Martie
Cornel Ilie a ales o urare originală de 8 Martie

Cornel Ilie a ales o urare originală de 8 Martie

De 8 Martie, trupa VUNK a ales să le spună “La mulţi ani” tuturor mamelor într-un mod original. Live la Europa Fm, alături de colegul său, chitaristul Gabi Maga, şi înconjurat de o trupă de copii de toate vârstele de la o grădiniţă, entuziasmaţi şi dornici să-şi exprime urarea muzicală de 8 Martie, Cornel Ilie a dedicat fiecărei mame piesa “Ce miracol să te am!”

Versurile single-ului lansat la sfârşitul anului trecut au fost învăţate de toţi copiii şi fiecare şi-a luat în serios misiunea de a fi partener ”de scenă” ai celor doi membri ai trupei VUNK şi autorii unei surprize atât de emoţionante pentru mame.

”Faci din zgomot melodie, din secunde veşnicie, din zâmbet faci balsam, ce miracol să te am!”, aşa a sunat ”urarea cu voci de copii” pe care VUNK a făcut-o alături de unii dintre cei mai mici prieteni ai lor.

Deşi 8 martie este Ziua Femeii, gândurile proaspătului tătic Cornel Ilie s-au îndreptat în primul rând către mame. ”Copii suntem în fiecare zi, dar astăzi să ne amintim puţin mai mult şi că suntem copiii cuiva. La mulţi ani, miraculoaselor! :)”, a scris liderul trupei VUNK pe contul sau de socializare, justificând astfel alegerea sa de a ura “La mulţi ani” de 8 Martie înconjurat de copii de toate vârstele.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.