Evenimentul Zilei > Sport > Cornel Dinu îl atacă dur pe Gigi Becali. „Miron? Un bufleiaș!”
Cornel Dinu îl atacă dur pe Gigi Becali. „Miron? Un bufleiaș!”

Cornel Dinu îl atacă dur pe Gigi Becali. „Miron? Un bufleiaș!”

Cornel Dinu aruncă, de o perioadă încoace, cu săgeți „otrăvite” în oricine nu-i convine sau nu-i este pe plac. Ultimul luat în vizor a fost Andrei Miron, adus de Becali la FSCB de la Botoșani.

„Nu rupe deloc gura târgului această aducere a lui Miron. Cei de la FCSB au nişte criterii total particulare, care se mai găsesc foarte rar pe undeva prin lume. Pe jucători îi aduce proprietarul echipei, pentru că îi place unul sau altul după un anumit meci. Un jucător trebuie să fie observat de mai multe ori. Nu mi se pare că s-au întărit foarte mult prin aducerea acestui «bufleiaş», pentru că şi Miron are câteva kilograme în plus.

Dar ei au ajuns să joace și cu Popa, care, săracul, se luptă şi el, dar din păcate are vreo şase, şapte kilograme în plus”, a declarat Dinu.

Andrei Miron a debutat în Liga 1 la 20 de ani, în vara lui 2014, în tricoul Oțelului Are 173 de meciuri și 9 goluri în Liga 1, are 9 meciuri și 1 gol în echipa națională de tineret.

800 de mii de euro e cota la care e evaluat în momentul de față Miron pe site-ul transfermarkt.

Miron a semnat cu FCSB un contract pe 3 ani, pentru care va primi 12.000 de euro salariu pe lună, adică, dublu față de cât câștiga la Botoșani, potrivit libertatea.ro