Evenimentul Zilei > Sport > „Cormoranii” înșiră victimă după victimă în Premier League. Cine a picat în fața lor?
„Cormoranii” înșiră victimă după victimă în Premier League. Cine a picat în fața lor?

„Cormoranii” înșiră victimă după victimă în Premier League. Cine a picat în fața lor?

Sezonul 2019 - 2020 este dominat copios de Liverpool. Gruparea de pe „Anfield Road” nu are rival și, dacă nu va trăi un cataclism, în luna mai va sărbători câștigarea titlului după o pauză de două decenii.

1990 a fost ultimul an în care „roșiii”au pus mâna pe trofeu și de atunci, în orașul Beatlesilor au curs dezamăgirile. Joi seara, de „Boxing Day”, „cormoranii” și-au umilit principala urmăritoare, pe Leicester, chiar în deplasare, scor 4-0.

Avans considerabil față de Leicester și Manchester City

A fost un succes impozant, care a dus trupa lui Jurgen Klopp la 52 de puncte. Leicester este la 39 de puncte, City la 38 (formația lui Pep Guardiola a evoluat aseară la Wolverhampton). În plus, cei de la Liverpool mai au de disputat o restanță cu West Ham, amânată pentru că deținătorii UEFA Champions League au participat și triumfat la Campionatul Mondial al Cluburilor.

În Premier League s-au disputat 19 etape și au mai rămas de jucat tot atâtea. Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, încearcă să-și țină elevii conectați, iar la finalul partidei cu Leicester a declarat că nici nu vrea să se gândească la succesul previzibil din luna mai. „Nu este nimic decis. Singurul lucru care s-a schimbat este numărul. Erau 10, 11 și acum sunt 13 puncte. Nu simțim, nu ne gândim și nici nu am menționat înainte de meci. Este neinteresant”, a afirmat neamțul.