Există prea multă nepăsare și informații inutile livrate de o parte din media românească și se ignoră aproape total nevoile celor peste 90% dintre români și problemele lor. Li se mai servește câte o telenovelă din când în când, liderii îi țin needucați și cu conflicte politice fabricate, sub talpa groasă a „stăpânilor” de județe sau localități indiferent de partidul din care fac parte. Este foarte greu să te trezești la realitate dacă ȚIE îți merge bine dar atunci când o faci nu mai există cale de întoarcere. Așa s-a întâmplat și cu mine.

Am avut însă factor declanșator pe Alexandra și de atunci mă simt liber și parte a României reale. De acum înainte voi fi corespondentul românilor și problemelor lor și voi prezenta pe scurt greutățile reale ale românilor din România anormală. Și voi începe cu abuzul din mediul rural! Este greu de imaginat ce Românie trăiește dincolo de zidurile „cetăților” precum București, Cluj, Timișoara, Iași sau alte orașe mari. Nu că aici viața ar fi perfectă însă în mediul rural încă sălășluiește „statul” medieval, sclavagist.

Bătaia femeilor, violarea adolescentelor, abuzul în familie, „furatul” pământului pe 2 lei de către tot felul de interlopi, incestul, sărăcia cruntă, copiii rămași fără părinți plecați să câștige un ban în afara țării și vulnerabili în fața clanurilor interlope sunt la ordinea zilei! Am primit sute de cazuri în doar 10 zile. Te crucești de violența, indiferența și practicile sălbatice din satele României astăzi! Ceea ce este cel mai grav este lipsa oricărei autorități menite să apere victimele și să îndrepte lucrurile.

Lipsa BINELUI în lupta cu RĂUL. Polițiștii în marea lor majoritate sunt indiferenți, complici sau nu au resurse, primarii sunt „stăpânii” satelor nu servitorii cetățenilor. Este crunt. Dureros. Real. Cel mai mult doare să vezi ticăloșia clasei politice. Mâncători de minciuni și vorbe fără conținut pe la TV, parlamentarii NU s-au implicat în niciunul dintre cazurile cu care eu am avut de-a face și au fost totuși amplu mediatizate. Birourile parlamentare sunt închise, iar audiențele de joi și vineri lipsesc total în multe județe. Lipsa AUTOSESIZĂRII de către parlamentari care au toate pârghiile legale să intervină mă doare cel mai mult. Oamenii ăștia nu au suflet și Dumnezeu.

Nu există doar membrii de partid dragi politicieni sulfuroși. Există și ROMÂNI. Și așa cum aflu eu de aceste cazuri și fac tot ce pot în calitate de simplu cetățean, EI de ce nu o fac? Nu au internet? Nu citesc presa? Mi-a scârbă când văd cinismul unor oameni care se luptă doar pt ei și uită cine i-a votat și le-a dat puterea. Nu-i interesează violurile, violența, sărăcia, abuzurile din propria circumscripție. Și ne mirăm că românii nu participă la vot? Păi trebuie să vină Ambasadorul SUA la București să le spună că nu au făcut nimic nici unii nici alții care au guvernat în privința traficului de persoane? Majoritatea victimelor provenind din mediul rural.

Nu vă este rușine? Ați tăcut 1 an și v-ați făcut că nu există trafic de persoane în Olt și în toată țara! Îi rog pe toți românii care cunosc cazuri de abuzuri asupra românilor sau nu vor sa mai stea indiferenți să ni se alături în acest grup de facebook; STOP Abuzurilor asupra românilor: Alături de Cumpanasu!