Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘI-A PUS COPILUL PE ȘINE. Cine este inconștienta care este mama micuțului? REVOLTĂ ÎN LANȚ
ȘI-A PUS COPILUL PE ȘINE. Cine este inconștienta care este mama micuțului? REVOLTĂ ÎN LANȚ

ȘI-A PUS COPILUL PE ȘINE. Cine este inconștienta care este mama micuțului? REVOLTĂ ÎN LANȚ

O fotografie ce ilustrează un moment șocant a făcut înconjurul internetului. În imagine, este imortalizat momentul terifiant în care o mamă și-a pus copilul, pentru o fracțiune de secundă, pe mijlocul unei șine de tren.

Imaginea terifiantă surprinsă în orașul australian Fremantle a fost postată imediat pe Twiiter. În fotografie se arată că micuțul era așezat pe șine, între mama lui care, fară nici cea mai mică urmă de îngrijorare, facea fotografiile și o altă persoană neidentifictă. La câțiva metri distanță, o a treia figură poate fi observată, stând în picioare lângă cărucior.

Imaginea copilului a fost postată de către The Bell Tower Times sub titlul: „Acum, noul trend pe Instagram: copii pe calea ferată. Observat în Freo (Steve C)”.

În timp ce unii utilizatori de social media au reacționat extrem de repede, acuzând-o pe mama de o lipsă nemaivăzută de neglijență, alții au încercat să îi ia apărarea susținând că micuțul nu era în pericol deoarece, acea porțiune din șine nu mai este utilizată.  Nu există în imagine dovezi care să să demonstreze starea de funcțiune a acelei părți din calea ferată.

Conform comentariilor utilizatorilor, este susținut faptul că acea parte a căii ferate nu mai este funcțională.