UPDATE.FINAL TRAGIC în cazul COPILULUI DISPĂRUT. Băiețelul de doi ani a fost GĂSIT MORT

UPDATE.FINAL TRAGIC în cazul COPILULUI DISPĂRUT. Băiețelul de doi ani a fost GĂSIT MORT

Băieţelul în vârstă de doi ani care dispărut de la domiciliul său din comuna Ocna de Fier a fost găsit decedat. Tatăl lui a sesizat, sâmbătă, Poliţia Oraşului Bocşa prin apelul unic de urgenţă 112. Emanuel Beniamin Bobic a fost căutat de peste 250 de oameni - localnici, poliţişti, jandarmi, pompieri - şi de doi câini de urmă.

UPDATE. Micuțul Emanuel Beniamin Bobic a fost găsit, astăzi, decedat. Locul în care se afla trupul neînsuflețit al băiatului e situat la o distanță de aproximativ trei kilometri de casa părintească, au anunțat oficialii IPJ Caraș Severin. Din primele informații reiese că băiețelul a fost găsit de o localnică, în jurul orei 14.00. Femeia a alertat, imediat, poliţia. „Copilul avea urme de zgârieturi pe membre, ce puteau fi de la vegetație, fără alte leziuni vizibile”, a declarat pentru „Evenimentul zilei” Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș Severin.

Oamenii legii au început cercetările la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a murit băieţelul. Peste 250 de persoane - localnici, pompieri, polițisti, polițisti de frontieră, vânători și pădurari l-au căutat pe Emanuel Beniamin Bobic, copilul în vârstă de doar doi ani care a dispărut din fața casei părintești.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică cei peste o suta de oameni care au pornit în cautarea copilului cu câini de urmă și camere de termoviziune, au încetat căutarile în jurul orei 3.00. Duminică, la primele ore ale dimineții, peste 250 de oameni s-au mobilizat și au reluat căutarile în pădure”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtatorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Ne puteți urmări și pe Google News

Una dintre variantele luate în calcul este atacul unui animal sălbatic, mai ales că în zonă au fost văzuți lupi, iar locuința familiei copilului disparut se află la marginea unei păduri.

„Echipa care l-a căutat azi-noapte pe copil a văzut un lup în pădure, iar locuitorii din zona au declarat că, zilele trecute, un lup a venit aproape de case și a luat o capră. Tot aseară, un barbat care păzea niște oi le-a zis căutatorilor că a auzit niște zgomote, la un moment dat, care semănau cu scâncete de copil, dar că nu s-a dus să vada ce e. Echipa de căutatori s-a dus la locul indicat de bărbat, însa nu a gasit nimic”, a mai declarat Ancuta Carbunaru, citată de opiniatimisoarei.ro.

Politistii spun ca iau in considerare orice varianta, fie copilul a fost rapit, fie a fost atacat de un animal salbatic. „Indicii cu privire la răpire nu există în acest moment, însa nu excludem nici această variantă. O alta variantă luată în calcul este atacul unui animal sălbatic, având în vedere că locuința familiei se află lângă pădure”, a mai spus Ancuța Cărbunaru. Poliția Caraș-Severin a înștiintat Parchetul și Protecția Copilului care urmează să demareze anchete în acest caz. Tatăl copilului a fost audiat timp de opt ore de poliţişti şi a fost supus chiar şi unui test poligraf.  Dispariţia a fost sesizată la orele 18.30. Tatăl micuţului a sunat, disperat, la 112, după ce l-a căutat, timp de două ore, pe fiul său, Emanuel Beniamin Bobic. Părintele a povestit că l-a văzut, ultima oară, în jurul orelor 16.30, în faţa locuinţei unde se afla împreună cu fratele său. În prezent, copilul este căutat de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, jandarmi, localnici (reprezentanţi ai primăriei), pădurari, vânători, pompieri, poliţişti de frontieră, numărul total al forţelor angrenate fiind mai mare de 100. La căutări au fost folosite şi camere cu termoviziune şi doi câini de urmă (casa fiind la marginea unei păduri).