Evenimentul Zilei > Social > Copiii fac „olițe” la Muzeul Satului
Copiii fac „olițe” la Muzeul Satului

Copiii fac „olițe” la Muzeul Satului

Muzeul Satului pregătește pentru mâine festivalul „Să fim copii încă o zi”. Evenimentul se înscrie în seria de acţiuni dedicate copiilor organizate de-a lungul verii, dar şi în cadrul „Iarmarocului de Sfântul Ilie”. Între orele 12.00 – 18.00, Muzeul Satului va prinde viaţă în surâsul copiilor, cu spectacolele de muzică și dans, teatru de marionete și momente de cascadorie, premii la concursurile de desene pe asfalt, de olărit şi jocuri tradiţionale.

● Continuă prima ediţie a Festivalului de teatru urban ce se va desfăşura la fiecare sfârşit de săptămână, în organizarea Teatrului In- DArt. Spectacolele încep la ora 21.00, în curtea vilei din Strada Carol, numărul 53. În acest weekend, două premiere teatrale: piesele „Cafeaua domnului ministru”, cu actorii Cristi Martin, Alexandra Timofte şi Eliza Georgescu și „RED” – cu actorii Cătălin Stelian şi Alin Brancu.

● Ultimul weekend al Teatrului Țăndărică în Parcul Herăstrău. Frumoasele povești din cadrul stagiunii de vară continuă astăzi cu Punguța cu doi bani de la orele 10.00 și 12.00 și mâine de la orele 10.00 și 12.00 Capra cu trei iezi.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: