Evenimentul Zilei > Actualitate > Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem”
Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem”

Contre în direct, la Antena 3: „Suntem suficient de liberi ca să facem politica editorială așa cum vrem”

Platoul Antena 3 a fost scena unor noi contre dure. De data aceasta, deputatul PNL Victor Paul Dobre a avut un schimb de replici cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Victor Paul Dobre a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială” că președintele Klaus Iohannis va fi prezent de 1 Decembrie. „Și anul trecut a fost, am fost și eu la paradă, și la recepție, mi se pare că dl Tăriceanu nu a participat, nici la paradă, nici la recepție” a spus Victor Paul Dobre. 

„Asta a venit după ce președintele Klaus Iohannis nu i-a invitat la recepție, haideți să punem lucrurile cum au fost, nu rupeți din context ca să încercați să vă impuneți punctul de vedre” a spus Cătălina Porumbel.

Între timp, Victor Paul Dobre s-a auzit spunând: ”Eu înțeleg metodele astea de a schimba un subiect cu altul, cred că probleme mult mai grele sunt la guvernare, doamnă”. 

Cătălina Porumbel a precizat: ”Acesta este subiectul emisiunii, dacă nu vreți să-l comentați, nu o faceți, cred că suntem suficient de liberi în această țară ca să facem politica editorială a Antena 3 așa cum vrem”, a declarat moderatoarea, vizibil deranjată de remarca invitatului.

„Și eu am dreptul să-mi spun opinia, președintele respectă Centenarul, Ziua Națională și toate manifestările oficiale. Respectul față de români e un subiect fals”, a spus Victor Paul Dobre. 

„Iertați-ne, credem că Centenarul este un subiect important”, a mai menționat Cătălina Porumbel.