Evenimentul Zilei > Actualitate > Contrabandist din Suceava, prins cu țigări ascunse în vestul țării
Contrabandist din Suceava, prins cu țigări ascunse în vestul țării

Contrabandist din Suceava, prins cu țigări ascunse în vestul țării

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări, după ce polițiștii de frontieră au descoperit că acesta ascunsese pachetele în locuri special amenajate în înteriorul mașinii.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – judeţul Caraş-Severin au descoperit într-un autoturism condus de un cetățean român, ascunse în locuri special amenajate, peste 2.400 de pachete cu ţigări netimbrate, din  Serbia. În jurul orei 8.30, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, pe comunicaţia DN57, la ieşire din localitatea Moldova Nouă, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de T.B. în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, despre care existau date că transportă ţigări netimbrate.

Bărbatul împreună cu autoturismul a fost dus la sediul Sectorului PF pentru verificări amănunţite, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în locuri special amenajate în barele de protecție și în podea autoturismului, 2.413 pachete cu ţigări netimbrate, mărcile Ashima și Marble, în valoare de aproximativ 36.000 lei. 

Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar procurorul de caz l-a prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, care a admis arestarea acestuia pentru 30 de zile