Fiecare prezență a Anei Morodan la Asia Express a fost un adevărat spectacol. Ieșirile sale, au făcut deliciul spectatorilor care i-au apreciat sinceritatea cu care făcea față fiecărei situații.

Fie că era vorba despre probele cărora trebuia să le facă față împreună cu partenerul său, Adrian Teleșpan, fie că era vorba despre situațiile întâlnite în viața de zi cu zi, Contesa le aborda deschis,  total lipsită de inhibiții.

Cu ocazia uneia dintre probele pe care trebuia să le treacă, ea a dezvăluit de ce ține în bagaje o rolă de scotch, lăsându-i cu gura căscată pe telespectatori și pe ceilalți participanți la show.

„Am scotch! Rola de scotch o am pentru că…fii atent! Îmi prind ț***le cu el, când trebuie să-mi iau rochii fără bretele. Eu având cupa D la sutien, această Pamela Anderson în dizgrație de România…îi prinzi așa cu scoci și ei stau (sânii, n.r.). Eu nu plec niciodată de acasă, nicăieri fără o trusă în care am un scoci, o foarfecă, ac, ață, niște ace cu bold, ace cu gămălit și ace închise, pentru că dacă se întâmplă ceva la o ținută, eu să pot rezolva problema” a spus Ana Morodan, la Asia Express, conform cancan.ro.