Editura Evenimentul si Capital

Construcţiile firmei controlate de familia lui Cristian Borcea au "invadat" ştrandul Drumul Taberei

Drumul Taberei (FOTO: Arhivă)
Autor: | | 1 Comentarii | 1003 Vizualizari

Mai multe construcţii aparţinând firmei Aqua Summer (controlată de firma lui Cristian Borcea) şi-au făcut apariţia, în ultimii doi ani, în incinta ştrandului Drumul Taberei, spaţiu verde aflat în Parcul Drumul Taberei.

Construcţiile care au "răsărit" în incinta ştrandului sunt două terase, ridicate în urmă cu câţiva ani şi un bloculeţ care are trei nivele şi o suprafaţă de câteva mii de metri pătraţi, cu subsol, parter, etaj şi mansardă, scrie Hotnews. De asemenea, blocul adăposteşte o parcare şi mai multe spaţii pentru organizare evenimente. În acelaşi timp, mai este în construcţie o clădire care urmează să adăpostească o cafenea.

Autorizaţia pentru construcţia blocului cu trei etaje a fost obţinută în iulie 2013, iar în aprilie 2014 s-a aprobat suprateajarea şi modernizarea unei alte clădiri din incinta ştrandului. Cât despre blocul care se află acum în construcţie, autorizaţia pentru ridicarea sa a fost obţinută anul acesta, în luna iunie.

La solicitarea Hotnews, Primăria Sectorului 6 a venit cu câteva precizări legate de imobilele aflate în incinta ştrandului, menţionând că legislaţia aflată în vigoare a fost respectată.

"Imobilul a generat o documentaţie de tip Plan Urbanistic de Detaliu aprobat cu Hotărârea Consiliului Local Sector 6 nr. 70/2009, documentaţie ce a stat la baza emiterii tuturor autorizaţiilor de construire din această incintă. Conform Planului Urbanistic General al Municipiului Bucureşti aprobat cu HCGMB 269/2000 şi al Planului Urbanistic Zonal Coordonator Sector 6 aprobat cu HCGMB 278/2013, imobilul ce face obiectul petiţiei se află în subzona V3b şi respectiv V3a - baze de agrement, parcuri de distracţie, poli de agrement. Toate autorizaţiile de construire emise de Primăria Sectorului 6, prin Primar, sunt în conformitate cu legislaţia în vigoare", a Primăria.

SURPRIZA la Antena 3 inainte de alegeri! Sondajul care a dat peste cap toate calculele! Cine este castigatorul DETASAT al alegerilor

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI