Evenimentul Zilei > Horoscop > Construcția viitoarei generații de cloud în Europa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Construcția viitoarei generații de cloud în Europa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Construcția viitoarei generații de cloud în Europa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 Controleză tendinţele în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare. Eşti într-o formă bună fizică, dar nu paria astăzi pe posibilităţile tale de analiză şi sinteză!

 28 octombrie

 

Construcția viitoarei generații de cloud în Europa. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Pe 28 octombrie s-au născut Erasmus din Rotterdam, Bill Gates, Ivan Turgheniev, Jonas Salk, Eros Ramazzotti, Ilarion Ciobanu, Constantin I. Parhon, Dan Tărchilă, Eugen Mandric, Liviu Nicolae Dragnea.

Pe 28 octombrie în calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Iachint, Mitropolitul Ţării Româneşti, Terentie, soţia sa Neonila şi cei şapte fii, Firmilian. Nimic în “Kalendar”.

Iată ceva din curierul de Bruxelles, care pare interesant:

Comisia Europeană salută declarația comună a celor 25 de state membre ale UE referitoare la construcția viitoarei generații de cloud în Europa.

Stocarea in cloud este organizarea de date pastrate undeva, de unde poate fi accesata de oricine, pe baza unor permisiuni.

O ofertă mai mare de cloud în Europa este esențială pentru a crește competitivitatea companiilor europene și a oferi cetățenilor europeni, ca și administrațiilor publice și companiilor din lumea întreagă, posibilități lărgite în ce privește infrastructura și serviciile de tratare fiabile pentru date, în condițiile folosirii tehnologiilor emergente 5G, 6G și Inteligența Artificială.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE