Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei și, în cursul zilei de astăzi, Judecătoria Constanța a emis pe bărbatului, de 35 de ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit faptul că în luna septembrie 2019, fiind fugit din țară, a amenințat cu moartea și cu acte de agresiune fizică mai multe persoane, în timpul intervenției într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, pe o rețea de socializare. El se adresa membrilor unui clan rival, celor care în noaptea de 7 iulie 2019 au fost martori la un scandal dintr-un club din Mamaia.

Polițiștii au stabilit atunci că, în urma unui conflict spontan cu o grupare rivală, un individ din lumea interlopă a tras mai multe focuri de armă în plan vertical, provocând panică și spaimă în local. În urma cercetării la fața locului a fost descoperit un tub cartuș. După scandal, individul a fugit din țară, el fiind arestat în lipsă și dat în urmărire generală.

A fost găsit în luna decembrie și în luna ianuarie 2020 a fost extrădat în țară. De atunci era arestat în dosarul penal cu împușcăturile din club. La propunerea polițiștilor, procurorii constănțeni i-au deschis un nou dosar penal, obținând astfel o a doua arestare pentru amenințare cu moartea prin rețelele de socializare.