În ciuda declarațiilor oferite de martori, oamenii legii susțin că șoferul nu ar fi fost Ianis, susține cancan.ro. Martorii oculari susțin că l-au văzut pe Ianis Hagi la volanul BMW-ului, dar în raportul Poliției se arată contrariul.

Potrivit polițiștilor, la volanul BMW-ului s-ar fi aflat, de fapt, George Salina, un bărbat de 30 de ani.  Numele biciclistului lovit de mașina lui Ianis Hagi este Emil Ionuț Dinu. După accident, victima a fost transportată de urgență la spital

„Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliția va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge”, a declarat un martor.

 

Poliția Constanța a confirmat pentru sursa menționată că miercuri seară, în jurul orei 21.10, a avut loc un accident în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța. În raportul întocmit la fața locului se menționează că șoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare și a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.