Evenimentul Zilei > Actualitate > Consilierul-mafiot. Triunghiul amoros care aruncă în aer politica și poliția
Consilierul-mafiot. Triunghiul amoros care aruncă în aer politica și poliția

Consilierul-mafiot. Triunghiul amoros care aruncă în aer politica și poliția

Scandal politico-erotic în Timiș, după ce un soț încornorat s-a plâns la poliție că politicianul care i-a furat soția a plătit niște oameni să-l bată.

Povestea de dragoste și preacurvie cu posibil final penal se petrece într-o comună din județul Timiș, numită Bethausen.

Consilierul local Emil Celău a făcut o pasiune devastatoare pentru o femeie din localitate. Doar că femeia era căsătorită cu Ștefan Beuca, un loclanic.

Dar asta nu l-a oprit pe politician, care i-a făcut curte femeii și, se pare, a reușit s-o convingă. Pentru o vreme, întrucât după câteva săptămâni, femeia s-a întors la soțul oficial.

Nemulțumit, acuză Ștefan Beuca, Emil Celău a venit la el acasă după femeie, a intrat peste el în casă și l-a bătut.

Bărbatul înșelat și bătut povestește că s-a plâns la Poliția din Lugoj, unde s-a deschis dosar penal. Dar ancheta nu a înaintat, acuză bărbatul, pentru că poliicianul Emil Celău este o persoană influentă în zonă.

Și, pentru că femeia era nehotărâtă și pendula între soț și amant, scandalul s-a tot înețit. La un moment dat, soția adulerină a plecat cu amantul în Germania. Ce s-a petrecut acolo, Ștefan Beuca nu știe să spună, dar femeia s-a întors direct la el.

Ceea ce l-a nemulțumit foarte tare pe politician, așa că a vorbit cu doi bătăuși din zonă, pe care i-a și plătit, spun aceștia, să-i dea o lecție contondentă soțului.

Doar că bătăușii se pare că s-au temut mai tare de lege decât de consilierul local și, după ce au încasat banii, au mers direct la soțul încornorat și i-au povestit ce voia consilierul local să facă.

Ce e și mai ciudat este că, potrivit relatărilor bătăușilor, soția precurvară a viitoarei victime ar fi fost complice la cest plan. Smardoii satului spun chiar că politicianul local i-a dus să le arate care este dușmanul său și le-a indicat și unde ar putea să-l prindă la înghesuială.

Consilierul Emil Celău admite că le-a cerut celor doi mardeiași să-l bată pe rivalul său, dar neagă că le-ar fi dat bani.