Evenimentul Zilei > Politica > Consilierul lui Ponta, deputatul PSD Radu Popa: „Atât timp cât Liviu Dragnea și pilonii lui vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare”
Consilierul lui Ponta, deputatul PSD Radu Popa: „Atât timp cât Liviu Dragnea și pilonii lui vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare”

Consilierul lui Ponta, deputatul PSD Radu Popa: „Atât timp cât Liviu Dragnea și pilonii lui vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare”

Deputatul PSD Radu Popa l-a atact dur pe Liviu Dragnea, într-o postare pe facebook, cerând ca persoane cu dosare penale să nu se fie acceptate în viitorul guvern Ponta, iar cei cercetați de DNA să se retragă din conducerea DNA.

„Atât timp cât Liviu Dragnea și pilonii lui din județe, cei care au asigurat suta de milioane de euro pe care o are TEL DRUM în bancă, din banii publici, vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare”, a scris Popa, pe facebook.

El susține că prima problemă a PSD este „percepția” că ține baronii în brațe.

„Cred că răspunsul îl putem găsi dacă ne întoarcem la problema nr.1 a PSD : percepția că ține baronii în brațe, că toți corupții sunt în echipa lui Dragnea și că partidul se simte bine așa.
Ei bine, eu nu mă simt bine așa! Eu nu cred că în guvernul Ponta IV ar mai trebui să intre cei cu dosare penale iar cei care sunt cercetați de DNA și ocupă poziții de conducere în psd, ar trebui să se retragă.
Ăsta este motivul principal pentru care am pierdut alegerile prezidențiale și nu ne putem preface că nu vedem sau că nu s'a întâmplat nimic”, arată consilierul premierului Victor Ponta.