Evenimentul Zilei > Social > Consilierul general Ciprian Ciucu îi răspunde cu aceeaşi monedă lui Firea: „Eu deja am mapat rudele, soțiile, prietenii PSD/ALDE/PMP”
Consilierul general Ciprian Ciucu îi răspunde cu aceeaşi monedă lui Firea: „Eu deja am mapat rudele, soțiile, prietenii PSD/ALDE/PMP”

Consilierul general Ciprian Ciucu îi răspunde cu aceeaşi monedă lui Firea: „Eu deja am mapat rudele, soțiile, prietenii PSD/ALDE/PMP”

Replica consilierului general PNL Ciprian Ciucu, după ce a fost apostrofat şi ameninţat cu faptul că va fi făcută publică lista cu toate rudele şi prietenii săi care lucrează în Primăria Capitalei de către Primarul General Gabriela Firea, nu a întârziat să apară. Afirmaţiile consilierului, publicate pe pagina sa de Facebook au fost pe măsura declaraţiilor lui Firea: dure şi extrem de acide. „Este o calomnie și o minciună sfruntată! Nu am avut nicio legătură cu primăria până am fost votat în Consiliul General. Nu am schelete în dulap, sunt curat”, scrie consilierul Ciucu în postarea pe reţeaua de socializare. „Eu deja am mapat rudele, soțiile, prietenii PSD/ALDE/PMP”, a mai adăugat consilierul general PNL.

În şedinţa de astăzi a Consiliului General de la Primăria Capitalei, Firea l-a făcut cu ou şi cu oţet pe consilierul Ciprian Ciucu, unul dintre contestatarii ei cei mai înverşunaţi. „Nu mai fiţi aşa agitat. Sunteţi tânăr, mai faceţi şi riduri. Vă vom asculta cum nu vă ascultă nici familia dumneavoastră, cred. Domnul agitat, nu vă foloseşte şi nu vă este în avantaj acest subiect. Voi face publică lista cu toate rudele dumneavostră şi prietenii dumneavoastră. Avem 40.000 de angajaţi în primărie, avem lista cu toate rudele, prietenii, iubiţii celor de la PNL, PDL. Sunt consilieri care se opun, dar prietenii lor câştigă bani mulţi de la primărie. Vă penibilizaţi şi veţi răspunde. Vă dau în judecată. Nu îmi voi mai retrage procesul ca data trecută, nici eu, nici soţul meu. Nu mai trimiteţi pe nimeni la mine să îmi spună să retrag procesul”, i s-a adresat Firea consilierului general. Din partea PNL. La doar câteva minute distanţă a venit şi răspunsul lui Ciprian Ciuc. Pe pagina sa de Facebook, consilierul a ameninţat la rându-i cu dezvăluiri şi a catalogat spusele lui Firea drept „calomnie şi minciună sfruntată”. "De la tribuna Consiliului General, în fața presei, în fața bucureștenilor, Primarul General m-a acuzat că aș avea "rude, prieteni, vecini, iubite…" care au avut/au contracte cu PMB! Și că de aceea mă opun firmelor domniei sale. Aste este o calomnie și o minciună sfruntată! Nu am avut nicio legătură cu primăria până am fost votat în Consiliul General. Nu am schelete în dulap, sunt curat. Asta e problema ei și recurge la minciuni, inițiază știri false. Dar nu-i nimic, eu deja am mapat rudele, soțiile, prietenii PSD/ALDE/PMP. Astăzi, episodul I, oamenii de casă.", a fost răspunsul lui Ciprian Ciucu, de pe Facebook.