Evenimentul Zilei > Actualitate > Consilier județean PNL acuzat că și-ar fi bătut soția cu care nu mai stă împreună de un an
Consilier județean PNL acuzat că și-ar fi bătut soția cu care nu mai stă împreună de un an

Consilier județean PNL acuzat că și-ar fi bătut soția cu care nu mai stă împreună de un an

Finul Olguței Casilescu, consilier județean PNL într-un mare oraș, e acuzat că și-ar fi lovit cu bestialitate nevasta. Aceasta a postat pe Facebook o fotografie în care are ochiul vânăt și urme de lovituri pe frunte și în alte zone ale capului. Nu e o campanie mediatică. Disperată, femeia a decis să arate lumii calvarul prin care trece. Comentariul ei: ”antrenament pe soție”. În replică, soțul susține că ”totul e o înscenare” pe care ar vrea să o priceapă.

O fotografie în care apare Loredana – Sofia Păscuță cu mesajul „antrenament pe soție” a iscat o adevărată isterie. Femeia susține că a fost agresată de soț, de față cu copiii.

Soțul său este o persoană publică în Timișoara. Este vorba de consilierul judetean PNL Adrian Păscuță, profesor universitar și finul Olgutei Vasilescu. El susține că femeia i-a părăsit, pe el și pe copii, acum un an, dar nu a fost intentat încă divorțul. ” Nu înțeleg ce vrea. A plecat de acasă anul trecut. M-a lăsat cu copiii Și acum nu știu ce urmărește. E o înscenare și sper sa aflu ce se întâmplă de fapt”, a declarant pentru EVZ, Adrian Păscuță.

Soții Păscuță au împreună trei copii mici, care au fost botezați, toți, de către ministrul Muncii. Loredana – Sofia Păscuță nu a putut fi contactată până la momentul publicării acestui articol. (Sursa foto: Facebook)