Editura Evenimentul si Capital

CONEXIUNI Planeta Nibiru, extincția totală și casele de pariuri

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 4263 Vizualizari

CONEXIUNI Fenomenul planetei Nibiru ia proprții de pandemie, s-au alăturat și alți impostori și amatori de senzațional cu orice preț. Escrocii au un dar al lor, jos pălăria, sunt convingători, vezi pe Ostap Bender, marele maestru al combinațiilor, personajul lui Ilf și Petrov. Ca rezultat, acum sunt pe Pământ milioane de oameni care sunt convinși de existența celei de a zecea planetă, ba chiar a apărut și o religie a raelienilor.

CONEXIUNI Planeta Nibiru” este pomenită pentru prima oară în anul 1995. De către Nancy Lieder, care, în websitul ei, ZetaTalk pretinde că a fost răpită de extratereștrii. Care i-au făcut un implant cu tehnologie extraterestră în creier ca să poată să fie în contact permanent cu ei. Extratereștrii proveneau din Zeta Reticuli, după Nancy. Și i-au comunicat să anunțe umanitatea de sosirea planetei Nibiru în mai 2003, mai precis pe 27 mai, când urma să aibă loc un cataclism major pe Pământ începând cu schimbarea polarității polilor magnetici. Planeta Nibiru nu s-a prezentat la data anunțată, nu-i nimic, o să vină în… curând! Nancy Lieder ocupă un binemeritat loc, 285, în ”American Encyclopedia of Kooks”. Nu știu cine lasă în libertate femeile astea borderline! Pentru că sunt periculoase - Nancy Lieder a vorbit la începutul lunii mai 2003 la radio KROQ-FM din Los Angeles și a insistat că toată lumea să-și eutanasieze animăluțele ca să nu sufere când Nibiru se va ciocni cu Pământul. Ceea ce ea a făcut cu cățelul ei. Bietul animăluț, ce poate fi mai rău decât să ai o stăpână care ia Prozac cu pumnul?

CONEXIUNI În scenă intră un alt mare escroc internațional, așa spun gurile rele, un azer cu vagi rădăcini evreiești, născut la Baku. Aceleași guri rele spun că mai este căutat și astăzi la Tel Aviv, (a emigrat împreună cu familia) unde a funcționat ca ”jurnalist” - pentru înșelătorii, extorcare de fonduri, șantaje și atentat la bunele moravuri. În anul 1952 fuge din Israel în America, țara tuturor posibilităților. Păcălește pe toată lumea și reușește să-și ia o diplomă în economie la Londra. Perechea pungașului elvețian Erich von Däniken, dar măcar acesta din urmă a făcut pușcărie vreo doi ani de zile, pentru impostură, hoție calificată și escrocherii. Zecharia Sitchin, despre el este vorba. El scrie câteva cărți, cele mai interesante, sub aspectul mitomaniei, sunt ”The 12th Planet” din 1976 și ”The End of Days” din anul 2007. Inventează o mitologie sumeriană și rescrie istoria pe baze ale imposturii intelectuale. În culmea delirului el descrie o planetă grea, care are o orbită de circa 3.600 de ani tereștri, și, pe care, în anul 2007, o denumește Nibiru sau Marduk, sub influența succesului consumatoarei de Prozac borderline răpită de extratereștrii. Și care planetă intersectează periodic orbita Pământului provocînd cataclisme înspăimânătoare.

CONEXIUNI După imaginația șarlatanului azer, Nibiru a intersectat orbita Pământului în anul 556 înainte de Hristos. Ce a fost în acel an? Nimic! Potopul avusese loc cu trei mii de ani mai înainte, Sumerul și toate zeitățile akkadiene, asirieni, babiloniene erau consfințite pe tăblițe de lut ars cu două mii de ani mai înainte, inclusiv conceptul lui Zecharia, Annunaki, care denumire însemnă altceva, un grup de zei, de fapt. Sitchin se autointitulează singurul savant care a reușit să descifreze tăblițele cuneiforme sumeriene. Sunt cel puțin două minciuni în enunțul precedent. Probabil că nerecomandabilul personaj a pus mâna pe traducerile tăblițelor sumeriene făcute de arheologul Sir Max Mallowan, al doilea soț al Aghatei Christie. Da, în acele traduceri este pomenit ”Nibiru” dar nu este o planetă. Nibiru, în sumeriană, însemna trecere, intersecție și desemna punctul echinocțiului, echinocțiul, în calendar, cînd ecliptica, drumul Soarelui intersectează ecuatorul celest.

CONEXIUNI Nu am nimic împotriva imaginației debordante, ar fi putut fi o poveste frumoasă. Dar, nu, peste tot în presa interațională amenințările cu distrugerea totală a planetei sunt prezentate ca știri, ca adevăruri nonfiction. Infractori care vă amenință cu moartea, iar jurnaliștii din străinătate, în goană lor necugetată după senzațional și vizualizări, le sunt complici!

Rares Bogdan a dat LOVITURA! Veste DEVASTATOARE pentru Liviu Dragnea inainte de alegeri

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Conexiuni

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI