CONEXIUNI Planeta Nibiru” este pomenită pentru prima oară în anul 1995. De către Nancy Lieder, care, în websitul ei, ZetaTalk pretinde că a fost răpită de extratereștrii. Care i-au făcut un implant cu tehnologie extraterestră în creier ca să poată să fie în contact permanent cu ei. Extratereștrii proveneau din Zeta Reticuli, după Nancy. Și i-au comunicat să anunțe umanitatea de sosirea planetei Nibiru în mai 2003, mai precis pe 27 mai, când urma să aibă loc un cataclism major pe Pământ începând cu schimbarea polarității polilor magnetici. Planeta Nibiru nu s-a prezentat la data anunțată, nu-i nimic, o să vină în… curând! Nancy Lieder ocupă un binemeritat loc, 285, în ”American Encyclopedia of Kooks”. Nu știu cine lasă în libertate femeile astea borderline! Pentru că sunt periculoase – Nancy Lieder a vorbit la începutul lunii mai 2003 la radio KROQ-FM din Los Angeles și a insistat că toată lumea să-și eutanasieze animăluțele ca să nu sufere când Nibiru se va ciocni cu Pământul. Ceea ce ea a făcut cu cățelul ei. Bietul animăluț, ce poate fi mai rău decât să ai o stăpână care ia Prozac cu pumnul?

CONEXIUNI  În scenă intră un alt mare escroc internațional, așa spun gurile rele, un azer cu vagi rădăcini evreiești, născut la Baku. Aceleași guri rele spun că mai este căutat și astăzi la Tel Aviv, (a emigrat împreună cu familia) unde a funcționat ca ”jurnalist” – pentru înșelătorii, extorcare de fonduri, șantaje și atentat la bunele moravuri. În anul 1952 fuge din Israel în America, țara tuturor posibilităților. Păcălește pe toată lumea și reușește să-și ia o diplomă în economie la Londra. Perechea pungașului elvețian Erich von Däniken, dar măcar acesta din urmă a făcut pușcărie vreo doi ani de zile, pentru impostură, hoție calificată și escrocherii. Zecharia Sitchin, despre el este vorba. El scrie câteva cărți, cele mai interesante, sub aspectul mitomaniei, sunt ”The 12th Planet” din 1976 și ”The End of Days” din anul 2007. Inventează o mitologie sumeriană și rescrie istoria pe baze ale imposturii intelectuale. În culmea delirului el descrie o planetă grea, care are o orbită de circa 3.600 de ani tereștri, și, pe care, în anul 2007, o denumește Nibiru sau Marduk, sub influența succesului consumatoarei de Prozac borderline răpită de extratereștrii. Și care planetă intersectează periodic orbita Pământului provocînd cataclisme înspăimânătoare.

 

CONEXIUNI  După imaginația șarlatanului azer, Nibiru a intersectat orbita Pământului în anul 556 înainte de Hristos. Ce a fost în acel an? Nimic! Potopul avusese loc cu trei mii de ani mai înainte, Sumerul și toate zeitățile akkadiene, asirieni, babiloniene erau consfințite pe tăblițe de lut ars cu două mii de ani mai înainte, inclusiv conceptul lui Zecharia, Annunaki, care denumire însemnă altceva, un grup de zei, de fapt. Sitchin se autointitulează singurul savant care a reușit să descifreze tăblițele cuneiforme sumeriene. Sunt cel puțin două minciuni în enunțul precedent. Probabil că nerecomandabilul personaj a pus mâna pe traducerile tăblițelor sumeriene făcute de arheologul Sir Max Mallowan, al doilea soț al Aghatei Christie. Da, în acele traduceri este pomenit ”Nibiru”  dar nu este o planetă.    Nibiru, în sumeriană, însemna trecere, intersecție și desemna punctul echinocțiului, echinocțiul, în calendar, cînd ecliptica, drumul Soarelui intersectează ecuatorul celest.

CONEXIUNI  Nu am nimic împotriva imaginației debordante, ar fi putut fi o poveste frumoasă. Dar, nu, peste tot în presa interațională amenințările cu distrugerea totală a planetei sunt prezentate ca știri, ca adevăruri nonfiction. Infractori care vă amenință cu moartea, iar jurnaliștii din străinătate, în goană lor necugetată după senzațional și vizualizări, le sunt complici!

Dar de unde știa Nancy Lieder de ”Nibiru”? Simplu, dintr-un articol apărut în anul 1994 în ”Los Angeles Times” care descria, aproape delicat, frumoasa poveste de dragoste dintre Agatha Cristie și arheologul Max Mallowan și cum a influnțat acest lucru opera celebrei scriitoare de romane polițiste. În articol este pomenit Nibiru de trei ori, ca o zeitate sumeriană cosmică periculoasă.

CONEXIUNI   Fenomenul ia proprții de pandemie, s-au alăturat și alți impostori și amatori de senzațional cu orice preț. Escrocii au un dar al lor, jos pălăria, sunt convingători, vezi pe Ostap Bender, marele maestru al combinațiilor, personajul lui Ilf și Petrov. Ca rezultat, acum sunt pe Pământ milioane de oameni care sunt convinși de existența celei de a zecea planete, ba chiar a apărut și o religie a raelienilor. S-au scris piese de teatru, se țin conferințe, iar netul este plin de asemenea minciuni, ”fake news”. Iar escrocii se îmbogățesc. Degeabă protestează NASA, astronomii, oamenii de știință, degeaba demonstrează cu fapte și observații astronomice că a zecea planetă în sistemul solar, Nibiru, nu există și că este o imposibilitate a mecanicii cerești orbita propusă. Dar minciuna merge înainte, ca și cum totul ar fi adevărat. De ce? Există o conexiune

CONEXIUNI   Amenințarea cu extincția totală nu este nici nouă și nici o invenție iscusită. Provenind din domeniul religios, Sfârșitul Lumii a fost anunțat de sute, poate de mii de ori până acum.  S-au scris zeci, poate sute de cărți, ba a apărut și o știință teologică, escatologia, care studiază extincția totală. Toate aceste anunțuri, amenințări cu extincția totală ale umanității au avut ceva în comun. Minciuna, căci desprea ea este vorba, niciodată anunțurile nu s-au adeverit!

Conexiunea de care vă vorbeam este surprinzătoare și neașteptată. După cum arată un raport FBI RG65/3467/1955, declasificat în anul 2015, adresat Președintelui Statelor Unite, există o conexiune între campaniile de amenințare cu extincția totală și atotputernica cupolă a pariurilor și a jocurilor de noroc. Studiile statistice făcute, după război, de sociologi și psihologi în comportamentul maselor de la Harvard, Yale, Princeton, dar și de la Quantico, au relevat, că, după o campanie de presă care amenință global, cu extincția totală, crește numărul de jucători la bursă, cazinouri și case de pariuri. În medie cu 7,2%. Ceea ce înseamnă profituri mărite pentru cupolă.

CONEXIUNI  ”Amenințarea cu extincția totală provoacă echivalentul unui șoc global de adrenalină și duce la o acceptare a unor riscuri mărite”, spune Harry Pettit în ”Daily Mail”. De câte ori putem întâlni știri scandalos de amenințătoare  și date exacte ale Sfârșitului Lumii, ar trebui să zâmbim, chiar să râdem în hohote. Nu vă fie frică. Este doar o altă afacere, este vorba doar de bani, foarte mulți bani… nimic altceva, nu este vorba de o conexiune transcedentală!

Te-ar putea interesa și: