Evenimentul Zilei > Actualitate > Conducerea IGI a fost SCHIMBATĂ. Chestorul Viorel Vasile este NOUL ȘEF al Inspectoratului General pentru Imigrări
Conducerea IGI a fost SCHIMBATĂ. Chestorul Viorel Vasile este NOUL ȘEF al Inspectoratului General pentru Imigrări

Conducerea IGI a fost SCHIMBATĂ. Chestorul Viorel Vasile este NOUL ȘEF al Inspectoratului General pentru Imigrări

Adjunctul șefului Poliției Române, chestorul Viorel Vasile, a fost numit la comanda Inspectoratului General pentru Imigrări, prin dispoziția ministrului afacerilor interne, Petre Tobă. Totodată, la comanda IGI au fost numiți și doi adjuncți noi. Fostul șef al IGI, chestorul Nelu Pop a ieșit la pensie.

Ministerul Afacerilor Interne a comunicat că, începând cu data de 1 februarie 2016, chestorul principal de poliție Viorel Vasile, este împuternicit, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări.

Cu aceeași dată, comisarul șef de poliție  Ioan Puhace este împuternicit, pentru o perioadă de 60 de zile, în funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări.

De asemenea, începând cu data de 15 februarie a.c., comisarul șef de poliție Dorin-Aron Țepușă este împuternicit pentru o perioadă de șase luni în funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări.