Acest spectacol este organizat de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor .

 

Când tenorii George Ionuț Vîrban, Andrei Pleșca și baritonul Alexandru Constantin se întâlnesc în scenă cu renumita soprană Bianca Ionescu–Ballo, prim-solistă a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, ia naștere un spectacol muzical. “Parfum de femeie” este o încântare pentru toți iubitorii de musical având ca ingrediente cele mai cunoscute piese de dragoste acompaniate la pian de Alexandru Burcă. Gianina Meragiu (vioară) și Constantin Urziceanu (clarinet) vor completa alături de soliști călătoria muzicală cu pagini instrumentale celebre.

 

Piese cunoscute precum – Non ti scordar di me, La mer, Belle, C’est magnifique, You don’t bring me flowers, Strangers in the night, My way, Cel mai frumos tangou din lume, Con te partiro….- sunt doar unele dintre surprizele pregătite de artiștii Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

 

Cu siguranță “Parfum de femeie” este modul în care veți putea bucura inima oricărei femei din viața dumeavoastră, mama, bunică, iubită sau soție!

 

Cât de puternice vor fi emoțiile transmise prin intermediul muzicii? Vă lăsăm pe dumneavoastră să aflați, având posibilitatea de a câștiga una dintre invitațiile duble puse în joc! Mult succes!

 

 

În cazul în care nu o să vă enumerați printre fericiții câștigători, puteți achiziționa bilete online pe:

http://www.startickets.ro/ 

cât și în rețeaua de magazine Startickets :

  • B-dul Tineretului nr. 8 -10 de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, program de luni până vineri între orele 12:00-19:00 şi sâmbăta între orele 12:00-14:00.
  • Calea Dorobanți nr. 62 , apartament 5 , sector 1 , program de luni până vineri între orele 09:30-18:00.

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea spectacolului de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor.

 

Mijloace de transport – Autobuze 313, 381;  Metrou:  Timpuri Noi,  Tineretului,  Mihai Bravu.